Стріла Scythian archery Німфа 1 шт.

1 отзыв

Код:  115828333

Стріла Scythian archery Німфа 1 шт.

1 отзыв

Код:  115828333

Продавец:Scythian Archery

108

Есть в наличии

13

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Стріла Німфа має довжину до 71 см. Вона підійде для стрільців зростом до 170-175 см. Древко діаметром 8 мм виготовлюється на вибір з клену або сосни. Клен більш твердий, але важчий матеріал. Він забезпечує кращу міцність та довговічність стріли, але за рахунок швидкості і довжини польоту. Сосна легша, тому така стріла буде летіти швидше і далі по відстані. Для потужних луків слід брати клен. В той же час для луків з невеликою силою натягу краще, щоб вага стріли була чим менша. Для таких моделей підійде сосна. Древко стріли ретельно відшліфовано та покрито лаком.

Стабільність польоту підтримується якісним натуральним оперенням із жорсткого індичого пера. Довжина пера стріли Німфа 7,5см (3 дюйма). Передні кінці оперення додатково зафіксовані бандажем з лляної ниті.

Модель обладнана пластиковим хвостовиком (plastic nock), який допомагає утримувати стрілу на тятиві в момент підготовки до вистрілу. Також по бажанню замовника можливий варіант виконання з проріззю у корпусі древка. Наконечник виготовлений зі сталі та розрахований на стрільбу по мішеням з м’яких матеріалів. Форма має плавну ступінчасту будову, загострену до вершини, що надає наконечнику високі проникаючі властивості та дозволяє легко витягати стрілу з мішені. В якості матеріалу для мішені може бути картон, тюки пресованої соломи, мішок набитий листям, травою чи поліетиленом, ізолон-блок і т.п. Не можна використовувати як мішень живі дерева та дошки та інші тверді матеріали. Це може призвести до поломки стріли. Також слід дотримуватися техніку безпеки і не допускати травмувань стрілами людей та тварин.

Характеристики

Назначение
Длина
  • 71 мм
Материал
  • Дерево
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 1

  • Артем Медвідь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Scythian Archery

    Заказав 5 стріл, всі цілі, не криві. Правда в одній стрілі вже зламав накінечник поціливши об кам’яний паркан, а дві інші загубив в траві, надіюсь в майбутньому знайду. Стріли легко зламати, а також загубити в траві від 10 см, особливо якщо мішень стоїть на землі, а не на висоті, стріла залітає в самий низ трави, під ґрунт, тому з цим обережніше. Думаю якщо мішень буде на висоті грудей або голови, то при промаху стріла залетить в траву навісом, що полегшить її знахідку. У крайньому випадку при промаху, не відриваючи очей від місця її падіння, зразу ж таки йти за нею і шукати її, не відкладаючи на потім, так є більше шансів її знайти. Ну а якщо у вас газон з рівним ґрунтом, і він скошений, то вам нічим перейматись) xD

    Достоинства:
    Добре упакований