Лінза змінна ESS ICE NARO Hi-Def Yellow Lenses (740-0077)

Оставить отзыв

Код:  126857518

Толщина линз
  • 2.4 мм
Защита
  • Есть

Лінза змінна ESS ICE NARO Hi-Def Yellow Lenses (740-0077)

Оставить отзыв

Код:  126857518

Продавец:ESSua

4.9/5  ( 171 оценок )

990

Есть в наличии

1

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Заводський номер: # 740-0077

Опис:

ESS "ICE NARO ™" є першою в світі моделлю балістичних очок, яка спеціально спроектована для вузького особи. Дана модель вже ніж стандартна версія "ICE ™", але так само забезпечує такий же рівень балістичного захисту і чіткості огляду. Захисні окуляри "ICE NARO ™" мають комфортну форму і добре поєднуються з різними видами головних уборів і приладів (стрілецькі навушники і т.п.), а також мають змінні лінзи. Вони володіють легким вагою і відсутністю оправи, що забезпечує необмежений огляд. В цей же час, змінні лінзи допомагають адаптувати балістичні окуляри під різне освітлення і навколишнє середовище. Лінзи мають спеціальне антизапітніває покриття Anti-Fog. Товщина лінз - 2,4 мм.
Дужки регулюються по довжині і формі (мають металеву вставку на кінчиках). Це сприяє збільшенню комфорту, безпеки та адаптації до будь-якій формі голови. Спеціальні кріплення на дужках призначені для страхувального шийного ремінця (в комплекті).
Матеріал лінз - полікарбонат, матеріал дужок - нейлон. Всі лінзи захисних окулярів ICE NARO ™ забезпечують 100% захист від ультрафіолету UVA / UVB і відповідають стандартам "ANSI Z87.1-2010" і "MIL-PRF-31013 (пункт 3.5.1.1)". Існує можливість використовувати захисні окуляри "ICE NARO ™" зі спеціальними вставками для діоптричних лінз U-Rx Insert ™, P-2B Rx Insert ™ і Vice ™ Rx Insert.

Компанія ESS є єдиним уповноваженим емітентом захисних окулярів і масок для морської піхоти США (United States Marine Corp), а також є провідним або єдиним уповноваженим постачальником для кожної з інших галузей міністерства оборони США (US Department of Defense), і вибором військовослужбовців та інших захисників в більш ніж 100 країнах світу. Компанія ESS гордо стоїть за кожним своїм продуктом, який виробляється на сертифікованій американської фабриці (ISO 9001: 2008).

Девіз компанії ESS: «Built for Battle. Tough for Life. »(« Створені для битви. Витривалі в життя. »)

Характеристики

Особенности
  • Съемные линзы
Толщина линз
  • 2.4 мм
Защита
  • Есть
Дополнительные характеристики
  • U.S. Federal OSHA, ANSI Z87.1-2015, CE EN 166 and U.S. MIL-PRF-32432A.
Страна регистрации бренда
  • США
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами