Пістолет KJW Colt 1911 Metal CO2 (Страйкбол 6мм)

Оставить отзыв

Код:  146151672

Пістолет KJW Colt 1911 Metal CO2 (Страйкбол 6мм)

Оставить отзыв

Код:  146151672

Продавец:Active Service

4.5/5  ( 18 оценок )

5 413

Нет в наличии

7

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Страйкбольна копія пістолета Colt 1911, що використовує стандарті СО2-балончики. Виготовлена з металу та пластику, при цьому металевими зроблено усі основні елементи конструкції — кожух-затвор, рамку та магазин; лише накладки на рукоятку та окремі внутрішні деталі — пластикові. Пістолет відрізняється ретельно підібраним балансом, котрий помітно підвищує стабільність під час стрільби. Крім цього, сама по собі масивність — вага виробу становить понад 1 кг — також сприяє компенсації потужної віддачі.

Пістолет легко розбирається для чистки та обслуговування — далеко не зайва особливість з урахуванням того, що страйкбольна зброя на газу досить часто потребує турботи. 

Пістолет створений на базі класичної конструкції “кольта”, з усіма її перевагами. Перш за все варто відзначити двосторонній ручний запобіжник, зручний у користуванні як для праворуких, так і для ліворуких стрільців. Другий запобіжник — автоматичний — запобігає випадковим пострілам у ситуаціях, коли пістолет знаходиться поза рукою стрільця (наприклад, внаслідок чіпляння спуску за елемент кобури). Цей пристрій має вигляд клавіші на задній стороні рукоятки; поки користувач не візьме міцно пістолет, натиснувши клавішу — постріл неможливий.

Пістолет оснащений потужною системою Blow-back, котра достовірно імітує віддачу завдяки руху кожуха-затвора під час пострілів. Передбачена і затворна затримка: після вильоту останньої кульки затвор фіксується у задньому положенні та вивільняється натисканням спеціального важеля. Газова система дозволяє досягти початкової швидкості кульки у 107 м/с і водночас вирізняється ефективністю та економічністю — зокрема, завдяки якісним клапанам.

Штатний магазин виготовлений з металу, він вміщує 25 кульок та балончик з вуглекислотою. Використання CO2 як джерела енергії дозволяє застосовувати пістолет за низьких температур, аніж у випадку з грін-газом.

Комплектація: 

- пістолет;

- магазин;

- шестигранний ключ для магазину.

Характеристики

Джерело енергії: CO2

Початкова швидкість кульки: ~107 м/с

Хоп-ап: +

Blow-back: +

Загальна довжина: 216 мм

Матеріал: метал, пластик

Вага: 912 г

Колір: чорний

Тип магазину: механічний

Місткість магазину: 25 кульок

Характеристики

Калибр
  • 6 мм
Цвет
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами