Пістолет ICS BLE Alpha GBB Tan (Страйкбол 6мм)

Оставить отзыв

Код:  146151882

Пістолет ICS BLE Alpha GBB Tan (Страйкбол 6мм)

Оставить отзыв

Код:  146151882

Продавец:Active Service

4.5/5  ( 18 оценок )

7 713

Нет в наличии

9

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Страйкбольний пістолет на грін-газі із серії Alpha від бренду ICS. Продукція цього виробника відома високою якістю; не є виключенням і ця модель. Вона була створена з акцентом на ефективність та поєднує стильний зовнішній вигляд зі зручністю, ергономічністю та надзвичайно акуратним виконанням. 

Кожух-затвор пістолету зроблений з алюмінієвого сплаву, спеціальні насічки на його поверхні забезпечують надійний хват при перезаряджанні чи зведенні затвору. Не меншу увагу виробник приділив ергономіці рамки. Сама рамка виготовлена з надзвичайно міцного полімеру, посиленого нейлоновим волокном, та має текстурну поверхню, котра запобігає ковзанню. А для додаткового комфорту у конструкції передбачено можливість замінити накладку на задній стороні рукоятки, підлаштувавши розмір рукоятки під руку стрільця. Таких накладок у комплекті одразу поставляється дві, так що напростіше налаштування доступне прямо “з коробки”.

У зовнішньому функціоналі пістолета виробник врахував досвід найбільш успішних моделей аналогічного класу. Так, основні органи керування (вимикач затворної затримки, кнопка скидання магазину) зроблено двосторонніми, а кнопковий запобіжник винесено прямо на спусковий гачок — завдяки усьому цьому пістолет однаково зручний і для праворуких, і для ліворуких стрільців. Додаткову безпеку забезпечує автоматичний (пасивний) запобіжник, теж вбудований у спусковий гачок.

“Начинка” пістолета за якістю і функціональністю не поступається зовнішній частині. Високоефективна газова автоматика має якісну герметизацію, що дозволяє зробити 47 пострілів на одній заправці магазину. При цьому конструкторам вдалося досягти потужної віддачі, максимально схожої на віддачу від справжньої вогнепальної зброї. За результатами заводських тестів пістолет показав здатність без збоїв відстріляти 10 000 кульок, а ефективна дальність стрільби склала до 60 м, дозволяючи на рівних конкурувати з AEG. Прецизійний внутрішній стволик діаметром 6,01 мм забезпечує високу точність пострілів.

Комплектація:

- пістолет

- магазин

- інструкція користувача

- шомпол

- 2 змінних накладки на рукоятку.

Характеристики:

Довжина: 190 мм

Довжина внутрішнього стволика: 85,5 мм

Вага: 675 г

Початкова швидкість кульки: 90 м/с

Живлення: грін-газ

Gas Blow Back: +

Хоп-ап: +, з можливістю налаштування

Місткість магазину: 24 кульки

Колір: tan

Характеристики

Тип взвода
  • Затвор
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами