Ультратонкий титановий наключный складаний ніж Nitecore NTK05

2 відгуки Код:  196371260

Ультратонкий титановий наключный складаний ніж Nitecore NTK05

2 відгуки Код:  196371260

Продавець:NTR-UA

5/5  ( 27 оцінок )

1 212

Є в наявності

407

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Розвиваючи та вдосконалюючи свою продукцію, компанія Nitecore презентує новий аксесуар для повсякденного використання – це ультратонкий титановий складаний ніж Nitecore NTK05. Представлена модель наділена унікальними та головне навіть не порівняльними особливостями, які можуть бути присутніми у складаного ножа. Першою і особливою якістю виступає саме габаритний розмір, тому що його розмір, приблизно, зіставляється від ключем від квартири або ліхтарем. Корпус невеликого, але дуже функціонального аксесуара виконаний з титанового сплаву, наділяючи його особливими міцністю та довговічними експлуатаційними якостями. Сам по собі титан – це жорсткий, легкий та стійкий до утворення корозії унікальний сплав.
Унікально впроваджені якості, відкривають перед складаним ножем Nitecore NTK05 ряд можливостей, з якими може зіткнутися користувач у щоденній метушні. Титановий сплав, що використовується, вимагає спеціального догляду під час або після намокання під дощем.
Стильний, функціональний і в той же час невеликий складний ніж NTK05, має ергономічний дизайн, як у складеній так і розкладеній формі, дозволяючи користувачеві як комфортно ним користуватися, так і носити з собою на ключах або повсякденному брелоку. Вага ножа становить лише 4.8 грама при довжині у розкладеному вигляді 97мм.

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Александр
    Продавець: NTR-UA

    Толщина и длина ? (минимальная и максимальная)

  • Кузьмич Богдан
    Продавець: NTR-UA

    А підкажіть, яка довжина ножа в закритому і відкритому стані?

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».