Кишеньковий ніж Bestech Knives Fanga-BG18A (Fanga-BG18A)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 103

Кишеньковий ніж Bestech Knives Fanga-BG18A (Fanga-BG18A)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 30 оцінок )

2 958

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

FANGA – робота польського дизайнера Гжегожа Грабарского (Grzegorz Grabarski), за замовленням BESTECH KNIVES. Про що і свідчить його особистий логотип «KOMBOU» на клинку. Тобто, річ буквально авторська.

Що й сказати, ніж цей, як мінімум, оригінальний. BESTECH, кілька років тому ще мало кому відомий, стрімко зробив собі ім'я саме ось такими самобутніми моделями. Враховуючи, що до оригінальності дизайну BESTECH ще й регулярно прикладають висока якість виконання, продукція бренду явно варта того, щоб звернути на неї увагу.

На перший погляд, перед нами просто ще один фліппер EDC-шник з замком типу liner lock. Але варто навести цей ніж в робоче положення, як стає видно, що насправді FANGA – той ще фрукт. Мати такий зухвало брутального виду клинок, з таким агресивним щучим носом, та з такими долами! Це серйозна заявка на те, щоб залишитися в пам'яті з першого погляду. У ножа є свій стиль і своя харизма. Такий дизайн, мабуть, підійде не кожному, але своїх поціновувачів цей складник безумовно знайде. Той же, хто зважиться стати господарем цього красеня, не буде розчарований і його якістю. Зібрано все дуже добротно. Схоже, це характерна риса ножів від BESTECH KNIVES взагалі. Радують і матеріали з яких FANGA зроблений.

На клинок пішла сталь D2, прекрасно відома такими своїми якостями, як висока міцність і тривале утримання гостроти заточки. Якісний матеріал вдало доповнений конструктивними особливостями клинка. Масивний обух в 4 мм і ребро жорсткості говорять про міцності клинка. Той же факт, що тверду порошкову сталь використовували ножі з прямими спусками, що йдуть від самого обуха, і вкрай невеликими підводами, свідчить про високу якість різу цього ножа.

Рукоять складається з пари сталевих лайнерів, покритих товстими накладками з полімеру G10. Загальну її форму інакше, ніж витонченою, і не назвати. Але те, що за цим витонченістю стоїть справжня міцність – більш ніж виразно.

Осьової механізм працює гладко і безвідмовно. Не в останню чергу, завдяки парі підшипників. Пружина замку масивна і надійна.

FANGA – ніж з яскравою індивідуальністю. Такі, або відразу подобаються, або викликають неприйняття з першого погляду. Якщо ж особисто вам все-таки сподобався цей харизматичний складник, вас можна привітати, ніж такий точно є не у кожного. Та й ціна, треба сказати, у нього при такій високій якості, вельми приємна.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 25
Товщина клинка, мм
  • 3.8
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».