Поясная сумка для оружия DANAPER DEFENDER CITY 1135099 Чорний

Оставить отзыв

Код:  206245285

Поясная сумка для оружия DANAPER DEFENDER CITY 1135099 Чорний

Оставить отзыв

Код:  206245285

Продавец:Tacticool

4.9/5  ( 222 оценок )

1 828

Нет в наличии

3

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

DANAPER DEFENDER виконано в стилі сумки на пояс, основне призначення якої - приховане носіння короткоствольної вогнепальної зброї. Сумка має систему швидкого доступу. Конструкція сумки дозволяє використовувати її як правші, так і лівші. Фіксація пістолета в відділені сумки для зброї відбувається за допомогою еластичної стропи на задній стінці сумки. На передній стороні, що відкривається, розташовано еластичні фіксатори для запасного магазина. На дні розміщено напівкільце кріплення страхувального шнура пістолета.
Фасад сумки має клапан, під яким розташовано пласку кишеню. На внутрішній стороні клапана є прозоре відділення для документів, що має стрічку-фіксатор для запобігання випадкового випадіння. За клапаном розташовується одна об’ємна кишеня для розміщення різноманітних речей власника. По обидва боки зовнішньої кишені розташовано накладні кишені з клапанами на кнопках. Основна функція даних кишень: приховати обриси рами затвору пістолета, який носиться. Це актуально при використанні великих зразків, таких як Форт 17, Glok 17/19 і т.д. Фастекс ременя для пояса розташовано в зафіксованому положенні поблизу самої сумки, що дозволяє контролювати його в екстремальній ситуації. Стрічку відкриття зафіксовано на велкро (липучку) і продубльовано кнопкою, це перешкоджає випадковому відкриттю відділення для зброї. Ремінь для поясу зроблено з 38 мм поліамідної стропи, довжини якої достатньо для носіння сумки на грудях через плече.
Матеріалом сумки є нейлон марки Cordura 1000d (USA). У виробництві сумки DANAPER DEFENSER застосовуються якісні блискавки і пластикова фурнітура YKK.

  • Габарити: висота 17 см, ширина 35 см, глибина 11 см
  • Тканина: Nylon 1000D Cordura

Характеристики

Назначение
  • Для пистолета
Способ ношения
Материал
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами