Сумка Danaper DELTA 1513 Чорний

Оставить отзыв

Код:  206247073

Сумка Danaper DELTA 1513 Чорний

Оставить отзыв

Код:  206247073

Продавец:Tacticool

4.9/5  ( 222 оценок )

3 194

Нет в наличии

1

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

DANAPER DELTA - зручна, стильна і універсальна сумка, яку можна носити через плече. Сумка складається з двох містких відділень. Зовнішнє відділення закривається на блискавку і прикривається клапаном. Всередині відділення виглядає як органайзер, що дозволяє раціонально розмістити необхідні предмети власника. Внутрішнє відділення сумки закривається на блискавку і має вигляд об’ємної кишені, на задній стінці якого є пласке відділення, куди може поміститися планшет до 8 дюймів. На бічній стороні сумки є кишеня для газового балончика чи електрошокера. 
Сумка DANAPER DELTA обладнана системою прихованого носіння і швидкого доступу до зброї. Відділення для зброї знаходиться під усією задньою стінкою сумки, що дозволяє розміщувати як пістолети, однакові за габаритами з ПМ, так і більші зразки, такі як Форт, АПС, Glok 17/19, S&W P40 і т.д. Задня стінка відділення для зброї обладнана велкро панеллю (липучкою), до якої прикріплюється кобура DANAPER HOLSTER T. Така комплектація відділення для зброї дозволяє гнучкіше налаштувати сумку під певну зброю, задати потрібну глибину розміщення, зручний кут розміщення пістолета. Обидві стінки відділення для зброї мають демпфірування і полімерний каркас, що робить носіння пістолета комфортним і створює маскувальний ефект. У дно відділення вшите напівкільце кріплення страхувального шнура для пістолета.
Матеріал сумки – це міцна нейлонова тканина Cordura виробництва компанії Invista (USA). Для виробництва сумки DANAPER DELTA застосовуються якісні блискавки і пластикова фурнітура YKK. 
  • Кобура Holster T до комплекту поставки не входить, її можна придбати окремо.
  • Габарити: висота 35 см, ширина 25 см, глибина 13 см  
Матеріали:  
  • Тканина Nylon 1000D Cordura
  • Фурнітура Пластик, блискавки YKK

Характеристики

Назначение
  • Для пистолета
Способ ношения
Материал
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами