Сумка DANAPER VEGA Чорний

Оставить отзыв

Код:  206247709

Сумка DANAPER VEGA Чорний

Оставить отзыв

Код:  206247709

Продавец:Tacticool

4.9/5  ( 222 оценок )

3 379

Нет в наличии

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

DANAPER VEGA є сумкою в форматі слінгера і може носитися як на плечі, так і через плече. Фасад сумки обладнано клапаном на фастексі, що прикриває відділення органайзера.  Конструкція органайзера дозволяє зручно, і, головне, раціонально розмістити речі власника і не дозволяє при повному відкритті блискавки відвалитися зовнішній стороні кишені. Крім цього, сумка має містке відділення, що розташоване за органайзером з пласкою кишенею для планшета чи документів. На боковій стороні сумки розміщена кишеня, що закривається клапаном для газового балончика, електрошокера чи утилітарних речей власника. З протилежного боку сумка обладнана стропами MOLLE, що дозволить довісити додаткову меншу сумку чи елемент спорядження. По обидва боки сумки розташовано напівкільця, а на плечовому ремені карабін. Це дозволить зручно носити її як через праве, так і через ліве плече.
Сумка DANAPER VEGA обладнана системою прихованого носіння і швидкого доступу до зброї. Відділення для зброї розташовано під усією задньою стінкою сумки, що дозволяє розміщувати як пістолети, однакові за габаритами з ПМ, так і більші зразки, такі як Форт, АПС, Glok 17/19, S&W P40 і т.д. Задню стінку відділення для зброї обладнано велкро панеллю (липучкою),  до якої кріпиться кобура DANAPER HOLSTER T. Така комплектація відділення для зброї дозволяє гнучкіше налаштувати сумку під певну зброю, задати потрібну глибину розміщення, зручний кут розташування пістолета. Обидві стінки відділення для зброї мають демпфірування і полімерний каркас, що, окрім маскувального ефекту, робить носіння пістолета комфортним. На дні відділення розташовано напівкільце кріплення страхувального шнура для пістолета. 
Сумка пошита з високоякісного поліамідного матеріалу Cordura. Для виготовлення сумки застосовано високоякісні блискавки YKK. Вся пластикова фурнітура виготовлена з POM (поліацеталь) компанією YKK.
Габарити:
  • висота 41 см,
  • ширина 21 см,
  • глибина 14 см  
Фурнітура: Пластик, блискавки YKK

Характеристики

Назначение
  • Для пистолета
Способ ношения
Материал
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами