Ніж складаний титановий Nitecore NTK05

Код:  255384336
Материал клинка

Ніж складаний титановий Nitecore NTK05

Код:  255384336

Есть в наличии

1 283

Гарантия. 12 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Нова лінійка продукції від Найткор набирає популярності і компанія вирішила порадувати користувача ще однією новинкою – Nitecore NTK05. Презентована модель аксесуара NTK05 - це сучасне рішення повсякденному інструменту, а саме неймовірно маленький розмір, приголомшлива міцність, використання сучасних матеріалів та інноваційних технологій для його виготовлення та ультратонкого гострого скальпельного леза. Першим і найважливішим критерієм вибору при покупці даного аксесуара, виступає все ж таки його розмір і вага, розмір неймовірно компактний, і може зрівнятися з довжиною ключа від квартири або ліхтарика при вазі всього в 4.8г.
Основною якістю повсякденного аксесуару, що виділяється, є використаний для виготовлення матеріал. Для виконання такого маленького та міцного наключного аксесуара використовувався титановий сплав. Застосування титану для виготовлення корпусу NTK05, надає всій конструкції гарної міцності, легкості та головне забезпечить довічний захист від утворення корозії та відколів.
Практичний, малогабаритний і в той же час стильний складаний ніж NTK05, має ергономічну форму, перебуваючи як у розкладеному, так і складеному вигляді, що дозволяє користувачеві комфортно ним користуватися, але й носити з собою щодня як брелок. Габаритні розміри ножа настільки маленькі, що роблять його просто невидимим серед інших аксесуарів, у довжину 97мм у розкладеному, 55мм у складеному та при товщині 3мм.

Характеристики

Материал клинка
Цвет
  • Стальной
Гарантия
  • 12 месяцев
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».