Пневматичний пістолет Gletcher APS NBB

8 отзывов

Код:  271390306

Пневматичний пістолет Gletcher APS NBB

8 отзывов

Код:  271390306

Продавец:Полководец

4.7/5  ( 21 оценок )

3 544

Нет в наличии

1

Приобрести пневматическое оружие и оружие под патрон Флобера могут лица, достигшие 18-ти летнего возраста

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

З першого погляду важко відрізнити від бойового, так як підтискної гвинт прихований, габарити, вага і колір рукоятки повністю збігаються з бойовим. Затворна рама рухається, але функція Blowback відсутня, за рахунок цього знижується витрата газу і підвищується точність стрільби. Ударно-спусковий механізм подвійної дії. Многозарядний- 22 кульки, що дозволить вести ефективну стрільбу, не відволікаючись на перезарядку. Прицільні пристосування регульовані, як в оригіналу 25-50-100-200 метрів. Обладнань трьома режимами: запобіжник, одиночний вогонь і чергу, альо на жаль вести вогонь в режимі чергу неможливо, так як це заборонено в багатьох країнах. Багатофункціональність, висока якість і доступна ціна даної моделі дозволили їй стати однією з найбільш затребуваних на ринку.

Про виробника:

Gletcher американська фірма, займає одне з провідних місць з виробництва пневматичної зброї. Завоювала популярність завдяки різноманітному асортименту і відмінним технічним характеристикам і звичайно ж стильному реалістичному дизайну.

Характеристики

Начальная скорость пули
Емкость магазина
Вес, г
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 8

Отзывы к товару по таким фильтрам отсутствуют.

Смотреть все отзывы

* Пневматическое оружие продается гражданам, достигшим 18-летнего возраста.

* На пневматические пистолеты, калибр которых не превышает 4,5 мм и револьверы под патрон Флобера калибром до 4 мм включительно разрешение не требуется!