Однолямочная армійська сумка 25x20x11 чорна 50437

1 відгук Код:  274015288

Однолямочная армійська сумка 25x20x11 чорна 50437

1 відгук Код:  274015288

Продавець:Usmishka

4.8/5  ( 306 оцінок )

645

Немає в наявності

11

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Багатофункціональна, практична і зручна однолямочная сумка підходить для використання не тільки в екстремальних польових умовах, але й у повсякденному житті. Завдяки добре продуманій конструкції і високій якості пошиття вона стане надійним супутником у походах, подорожах, поїздках на полювання, інші - в неї легко помістяться як особисті цінні речі, так і дрібне спорядження, і в будь-який момент до них буде забезпечено швидкий доступ.

Серед ключових особливостей цієї моделі можна виділити:

Надійність армійська сумка через плече здатна витримувати досить великі навантаження, також вона стійка до зносу і довговічна.

Водонепроникність сумка пошита з непромокального матеріалу щільністю 600D, завдяки чому цінні речі завжди будуть надійно захищені від вологи та бруду.

Функціональність зручне розташування відділень дозволяє не витрачати багато часу на пошук необхідних речей, а наявність фастексов швидкого скидання забезпечує можливість швидко скинути сумку в екстреній ситуації.

Ергономічний дизайн тактична сумка комфортно прилягає до тіла, не обмежує рухів і не має сильного тиску на плечі навіть при перенесенні важких вантажів.


Характеристики:
Матеріал: 100% поліестер щільністю 600D;
Спинка з ущільненням;
Широкі регульовані по довжині лямки;
Блискавка основного відділення захищена клапаном;
Верхня ручка для перенесення;
Унікальний дизайн;
Використані високоякісні матеріали;
Добре вентильована спинка;
Водовідштовхувальний матеріал;
Розумне розподілу ваги;

Характеристики

Колір
Матеріал
  • Нейлон
Розмір
  • 25*20*11
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Алексєєв Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Usmishka

    Одразу насторожило мене, що після замовлення зателефонував продавець і сказав, що товар продається тільки за передоплатою. Наложкою не відправляє. Я засумнівався. Це підозріло для мене. Може якість матеріалу погана? Блискавки маленькі і не якісні? Я таку сумку до цього бачив вживу, якість апупенна, але і цінник був теж апупенний. Вирішив ризикнути і не пожалкував. Як тільки я оплатив товар через сайт розетки, продавець зв`язався зі мною через вайбер і сказав, що сьогодні ж відправить сумку. Наступного дня, отримавши замовлення, я був дуже задоволений. Якість на висоті. Матеріал надміцний, з внутрішнього боку оброблений непромокайкою (ніби прорезинений). Блискавки дуже надійні, високої якості. Сумку рекомендую, як і продавця.

    Переваги:
    Якість матеріалів
    Недоліки:
    Тільки в чорному кольорі