Пістолет пневматичний ASG Steyr M9-A1

2 отзыва

Код:  278263948

Пістолет пневматичний ASG Steyr M9-A1

2 отзыва

Код:  278263948

Продавец:Полководец

4.7/5  ( 21 оценок )

2 633

Нет в наличии

5

Приобрести пневматическое оружие и оружие под патрон Флобера могут лица, достигшие 18-ти летнего возраста

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Продукція ASG проводитися за ліцензіями компаній-виробників вогнепальної зброї Česká Zbrojovka, Steyr Mannlicher, STI, Dan Wesson та інших. Тому на моделі ASG нанесені всі автентичні маркування, а також унікальний серійний номер.

Постріл проводитися за рахунок порції газу, яка вивільняється з стандартного балона СО2.
Цей пневматичний пістолет зовні є точною копією австрійського пістолета Steyr M9, спроектованого спеціально для правоохоронних органів і громадянського використання. Steyr M9 має славу дуже ергономічного і зручного зброї і все це (як, наприклад, кут рукоятки в 111°) в точності повторено в пістолеті ASG. Мушка виготовлена з светонакапливающего матеріалу. При бажанні пістолет можна оснастити лазерним цілевказівником або ліхтарем. Для цього під стволом пістолета є профіль Weaver.

Видобувають за допомогою кнопкового механізму магазин служити місцем зберігання тільки для кульок. Для установки і фіксації балона СО2 слід відтягнути рукоятку назад, відкривши спеціальну камеру для балона. Таким чином, заміна витраченого балона виробляється набагато простіше і швидше.

Пістолет ASG моделі Steyr M9-A1 виробляються в двох виконаннях – класичному чорному і з нікелевої вставкою на затворній рамі.

Характеристики

Начальная скорость пули
Вес, г
Калибр
Емкость магазина
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 2

Отзывы к товару по таким фильтрам отсутствуют.

Смотреть все отзывы

* Пневматическое оружие продается гражданам, достигшим 18-летнего возраста.

* На пневматические пистолеты, калибр которых не превышает 4,5 мм и револьверы под патрон Флобера калибром до 4 мм включительно разрешение не требуется!