Пістолет пневматичний ASG CZ 75D Compact

1 отзыв

Код:  278263983

Пістолет пневматичний ASG CZ 75D Compact

1 отзыв

Код:  278263983

Продавец:Полководец

4.7/5  ( 21 оценок )

3 003

Нет в наличии

Приобрести пневматическое оружие и оружие под патрон Флобера могут лица, достигшие 18-ти летнего возраста

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Продукція ASG проводитися за ліцензіями компаній-виробників вогнепальної зброї Česká Zbrojovka, Steyr Mannlicher, STI, Dan Wesson та інших. Тому на моделі ASG нанесені всі автентичні маркування, а також унікальний серійний номер.

Постріл проводитися за рахунок порції газу, яка вивільняється з стандартного балона СО2.
Дизайн цього пневматичного пістолета в точності повторює зовнішній вигляд популярного чеського пістолета CZ 75D Compact, який активно використовується як чеською поліцією, так і правоохоронними підрозділами Гондурасу, Литви, Польщі, а також арміями Словенії, США та Судану.

Насамперед, конструкція дозволяє здійснювати пересмикування затвора-кожуха, що, безумовно, створює відчуття використання реального зброї. Для більшої практичності сам кожух виготовлений з металу. Регульована Мушка. У стволі є нарізи для установки саунд-модератора. Інтегрований під стовбур профіль Weaver дозволяє при необхідності встановити ліхтар або целеуказатель.

Для зручності і надійності утримання рукоятка оснащена рельєфними гумовими накладками. Гумова також і база магазину, що захищає його при випадковому падінні. Магазин, витягають за допомогою кнопкового механізму, служити одночасно і місцем фіксації балона СО2 .

Пістолет ASG моделі CZ 75D Compact виробляються в двох виконаннях – класичному чорному і з нікелевої вставкою на затворній рамі.

Характеристики

Начальная скорость пули
Емкость магазина
Вес, г
Калибр
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 1

Отзывы к товару по таким фильтрам отсутствуют.

Смотреть все отзывы

* Пневматическое оружие продается гражданам, достигшим 18-летнего возраста.

* На пневматические пистолеты, калибр которых не превышает 4,5 мм и револьверы под патрон Флобера калибром до 4 мм включительно разрешение не требуется!