Пістолет пневматичний Gletcher BRT 84

1 отзыв

Код:  278263998

Пістолет пневматичний Gletcher BRT 84

1 отзыв

Код:  278263998

Продавец:Полководец

4.6/5  ( 21 оценок )

2 310

Нет в наличии

1

Приобрести пневматическое оружие и оружие под патрон Флобера могут лица, достигшие 18-ти летнего возраста

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Gletcher BRT 84 являє собою массогабаритную пневматична подобу італійської класики збройової думки – пістолета Beretta M84, випускає з 1976 року і поставляється в армії і поліції багатьох країн світу.

Пневматична подобу «Беретти» від Gletcher може похвалитися не тільки точним відтворенням всіх зовнішніх деталей бойового оригіналу, але і чудовими функціональними якостями. Gletcher BRT 84 повністю виконаний з металу, що гарантує захист робочих механізмів від пошкоджень при падінні чи ударі. Зручна форма рукояті забезпечує хороше утримання для користувача з будь-якими розмірами долонь, а декоративне рифлення на рукояті дає додаткове зчеплення, навіть якщо пістолет намок. Самовзводный механізм дозволяє стріляти швидко, не відволікаючись на зведення курка, що укупі з прицільною дальністю до 10 метрів робить стрілянину дуже комфортною. Магазин вміщує 18 дробин калібру 4,5 мм (BB). Загальна маса пістолета – всього 700 грам, що робить його неймовірно зручним вибором для людей, хто любить вибиратися на природу і проводити час в стрільбі по мішенях.

Характеристики

Начальная скорость пули
Калибр
Емкость магазина
Вес, г
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 1

Отзывы к товару по таким фильтрам отсутствуют.

Смотреть все отзывы

* Пневматическое оружие продается гражданам, достигшим 18-летнего возраста.

* На пневматические пистолеты, калибр которых не превышает 4,5 мм и револьверы под патрон Флобера калибром до 4 мм включительно разрешение не требуется!