Навушники активні Earmor M31 Cadet Grey

Оставить отзыв Код:  281947848

Навушники активні Earmor M31 Cadet Grey

Оставить отзыв Код:  281947848

Продавец:Active Service

5/5  ( 33 оценок )

3 010

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Активні навушники, призначені для захисту слуху в умовах підвищеної шумності — на стрілецьких змаганнях, під час полювання, при роботі з промисловим обладнанням тощо.

Навушники активні Earmor M31 Cadet Grey оснащені двома вбудованими мікрофонами. Вони вловлюють та підсилюють тихі звуки, а якщо рівень оточуючого шуму підвищується до критичного рівня — гучність самих навушників знижується до безпечних 82 дБ. Це дозволяє захистити слух від перевантажень і в той же час не втрачати контролю над обстановкою навколо.

Живлення навушників забезпечують 2 батарейки ААА (до комплекту не входять), час роботи на одному комплекті батарейок заявлений на рівні 350 годин. При цьому якщо пристрій пропрацював більше 4 годин без втручання користувача — система шумозаглушення автоматично вимикається. Це дозволяє запобігти розрядженню батарей, якщо користувач надовго залишив навушники, забувши їх вимкнути.

Амбушюри та наголов’я доповнені м’яким матеріалом, котрий забезпечує комфорт при використанні. У конструкції передбачено гніздом типу 3.5 мм mini-Jack, а до комплекту входить кабель типу “mini-Jack — mini-Jack”. Це дозволяє використовувати навушники з MP3-плеєром, мобільним телефоном або іншим програвачем, а також підключати їх до рацій — через окремий мікрофон з відповідним типом роз’єму. 

Продукт відповідає стандартам CE / RoSH / ANSI S3.19-1974 та має захист від вологи на рівні IPX5 (стійкість до водяних струменів з будь-якого напряму).

Характеристики:

Тип: активні

Живлення: 2хААА (до комплекту не входять)

Час автономної роботи: до 350 год

Мікрофон: -

Підключення до плеєра: + (mini-Jack 3.5 мм)

Підключення до рації: + (через мікрофон з гніздом mini-Jack 3.5 мм)

Відповідність стандартам:  CE / RoSH / ANSI S3.19-1974

Вологостійкість: IPX5

Вага: 260 г

Колір: Cadet Grey

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами