Складаний ніж SOG Kiku - Assisted S35VN Black - SOG KU-3004

Довжина клинка, мм
  • 89
Вага з піхвами
  • 159 г

Складаний ніж SOG Kiku - Assisted S35VN Black - SOG KU-3004

Продавець:Hiking Kit

4.3/5  ( 186 оцінок )

6 435

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей складаний ніж SOG Kiku - Assisted Black спільної розробки японського ножового майстра Кику Мацуда і компанії SOG, ніж оснащений швидким підпружиненим лезом S35VN з нержавіючої сталі високого класу з покриттям з нітриду титану, що демонструє торгову марку Matsuda і відмінну заточку леза. Ручка виготовлена ??з використанням вкладишів з нержавіючої сталі по всій довжині з елегантними лляними пластинами Micarta, які міцні, легко чистяться і виглядають краще, чим більше їх використовують. Лезо SOG Kiku Assisted працює так само, як і будь-який робочий ніж, але з великим балансом, класом і комфортом.

Kiku Matsuda і компанія SOG

Продовжуючи давню традицію співпраці SOG з японськими виробниками ножів і шануючи їх, компанія SOG об'єдналася з Кику Мацуда, одним з провідних дизайнерів тактичних ножів і точильщиков клинків в Японії, щоб створити лінію ножів. Всі разом, багаторічний досвід Мацуда в шліфуванні лез і виготовленні ножів з фіксованими лезами, а також виробничий досвід SOG дозволили створити одне з найбільш унікальних, яскравих і функціональних лез на ринку. Завдяки цій співпраці Matsuda і SOG отримали нагороди і продовжують просувати інноваційні та функціональні конструкції ножів.

Особливості ножа SOG Kiku - Assisted S35VN Black

Сталь S35VN - це сучасна сталь з карбідами ванадію і ніобію, що забезпечує високу в'язкість і зносостійкість, що володіє твердістю по Роквеллу HRC 59-60 одиниць.

Покриття TiNi - це унікальне покриття для леза нітридом титану, це шалено твердий керамічний матеріал. Він вважається найкращим покриттям для стали леза і зазвичай використовується з чорною матовою обробкою, щоб збільшити її довговічність. Покриття дійсно допомагає лезу утримувати край. Величезною перевагою покриття TiNi є те, що воно найбільш стійке до подряпин і відшаровування. Ця обробка наноситься на сталь методом плазмового напилення. Цей тип покриття зазвичай зустрічається на тактичних, військових ножах або ножах для виживання, оскільки він покращує поверхневі властивості леза.

Механізм SOG Assisted Technology (S.A.T.) - працює за рахунок балансу протистоять пружин високої напруги. Коли ви починаєте відкривати ніж натискаючи на шпенек, сила, що відкриває лезо, стає більше, ніж сила, що утримує його в закритому стані. В результаті лезо відкривається автоматично і миттєво, як тільки воно задіяно, мабуть, саме по собі.

Рукоятка Linen Micarta - микарта створюється шляхом просочування шарів лляної тканини смолою і подальшого їх притиску. Вона забезпечує чудове зчеплення у вологих або сухих умовах і при використанні на ній утворюється приваблива патина.

Clip - сталева скоба дозволяє легко і надійно закріпити ніж в кишені або на ремені.

Характеристики ножа SOG

  • Бренд SOG
  • Довжина леза, мм 89
  • Марка сталі S35VN
  • Блокування леза Button lock
  • Країна бренду США

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 89
Додаткові характеристики
  • Форма леза: Tanto
    Марка сталі: S35VN
    Матеріал ручки: Linen Micarta
Піхви/чохол
  • Немає
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».