Ніж Firebird F753M1 2000000016757

Матеріал клинка

Ніж Firebird F753M1 2000000016757

Продавець:Месник

4.8/5  ( 150 оцінок )

760

Немає в наявності

8

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж зі складною конструкцією був і залишається дуже популярним варіантом для мандрівників. Він займає мінімальну кількість місця та найбільш безпечний для транспортувань. Саме до таких ножів відноситься модель Firebird F753M1.

Лезо цього ножа не боїться впливу води та пристосовано для роботи з великою кількістю матеріалів різної твердості. Воно зроблено зі сплаву 440С, що поєднав захищеність від корозії з досить високою твердістю металу. Розмір леза складає 77 мм. Воно виготовлене у класичній формі clip-point і рівно заточене. Саме такий варіант заточування не тільки вважається універсальним, але й найлегше підточується в похідних умовах. Ніж відполірований методом satin wash, через що на клинку помітні штрихові сліди від проходу абразивом.

Замикається меч всередині рукоятки за допомогою популярного різновиду блокатора - Axis Lock. Це замок для ножів, створений із використанням штифта, який приводиться в дію пружиною. Він набув широкого поширення завдяки надійній роботі. Але варто пам'ятати, що довготривалість замку залежить від підтримки його в чистоті.

Рукоятка моделі Firebird F753M1 виготовляється з композитного матеріалу, що саме по собі говорить про її надійність. А оскільки композит G10 легко приймає потрібну форму, ручка ножа - особливо зручна. Щоб вона не прослизала в долонях, поверхня накладок зроблена шорсткою (з дрібною накаткою). Для ножів цієї моделі можливі варіанти з помаранчевою, чорною або зеленою рукояткою.

Важить Firebird F753M1 81 грам. Його можна закріпити кліпсою на ремені, прикріпити до лямки сумки або рюкзака за допомогою темляка або просто носити в кишені.

особливості:

кишеньковий ніж;
використовується сталь 440С для леза;
рівень твердості сплаву - 58 HRC;
довжина клинка складає 7.7 см;
тип обробки металу - satin wash;
варіант заточування ножа – plain;
геометрія клинка - clip-point;
склопластикова композитна рукоятка;
штифтовий замок Axis;

Характеристики

Матеріал клинка
Піхви/чохол
  • Немає
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».