Ніж складний Firebird by Ganzo F613 (F613)

Оставить отзыв Код:  313703797
Материал клинка

Ніж складний Firebird by Ganzo F613 (F613)

Оставить отзыв Код:  313703797

Продавец:PLGRM

4.9/5  ( 585 оценок )

240

Нет в наличии

1

Гарантия. 12 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Firebird F613 складаний туристичний ніж зі специфічним клинком і напівсерейторним заточуванням. За типом клинок досить наближений до танто з різким зрізом в напрямку вістря володіє відмінними колючими характеристиками. А завдяки змішаним типом заточування функціонал інструменту помітно розширюється, так як для роботи з деякими матеріалами серейтор набагато ефективніше, ніж ніж з прямою заточкою леза.
Таким чином компанія пропонує нам досить оригінальну модель складного портативного ножа, який має на озброєнні напівсерейторний клинок типу танто і управляється фіксатором Liner Lock. Firebird F613 можна розглядати як інструмент для виживання, а також це практичний ніж для мисливця, рибалки або туриста.
Дивно легкий всього 87 г ваги Ganzo 613 в зібраному вигляді досягає лише 10.9 см в довжину і прекрасно вміщається в кишенях, не кажучи вже про поклажі. В робочому стані довжина ножа дорівнює 18.3 см, а багатофункціональне лезо займає 7.4 см від загального розміру. Для клинка використовувалася нержавіюча сталь марки 440 цілком традиційний вибір більшості ножових майстрів і виробників в силу високої міцності і невибагливості даного матеріалу. Товщина клинка по обух досягає 0.25 см.
Для рукояті використовувався високоміцний пластик марки ABS ударостійка технічна термопластична смола, що володіє рядом дуже цінних характеристик: нетоксичність, волого-, масло і кислостійкого, стійкість до миючих засобів (лугів). На зовнішніх поверхнях панелей присутній чіпка, але не агресивна накатка, що забезпечує надійний хват і безпечну роботу з інструментом в будь-яких погодних і екстремальних умовах. Збереження Firebird F613 при транспортуванні забезпечує металева кліпса, за допомогою якої ніж можна надійно закріпити на будь-якій частині одягу або амуніції.

Бренд: Firebird
Колір: чорний
Колір клинка: хром
Матеріал рукояті: ABS
Вид ножа: кишеньковий, мисливський, рибальський
Сталь клинка: нержавіюча
Довжина клинка: 74 мм
Товщина клинка: 2.5 мм
Марка сталі: 440
Тип замка: Liner Lock
Довжина в складеному стані: 109 мм
Тип заточення: напівсерейтор
Вага: 87 г

Характеристики

Материал клинка
Количество предметов
  • 1
Тип замка
  • Liner lock
Поверхность клинка
  • Полировка
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».