Ніж складний Cold Steel Rajah III, 10A (62JM)

Ніж складний Cold Steel Rajah III, 10A (62JM)

Продавець:Фостор

4.5/5  ( 21 оцінок )

3 360

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис складного ножа Cold Steel Rajah III, 10A:

Cold Steel Rajah III відрізняється від свого великого брата (Cold Steel Rajah II) розмірами. Але не дивлячись на більш скромні дані, цей чудовий складаний ніж здатний на багато що. Його зручніше носити з собою в кишені, і завдяки більш збитим форм Rajah III оптимальний для більшості робіт. Зручна рукоять виготовлена з міцного і легкого матеріалу Griv-Ex, її форма вигнута для підвищення контролю над ножем під час роботи. Великі подпальцевые виїмки і розширення ближче до кінця дозволяють надійно утримувати його всілякими хватами. Клинок виготовлений з нержавіючої сталі AUS-10A. Його профіль, близький до традиційної формі Kukri, гармонійно поєднується з рукояттю, викликаючи позитивні емоції і захоплення одним лише зовнішнім поглядом. Для надійної і чіткої фіксації клинка Rajah III був використаний єдиний можливий тип замку - Tri-Ad lock, який здатний витримати максимальні навантаження.

Характеристики

Твердість клинка
  • 60-61 HRC
Тип замка
  • Tri-Ad Lock
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».