Ніж складний Cold Steel Espada Large, S35VN (62MB)

Оставить отзыв Код:  316582603

Ніж складний Cold Steel Espada Large, S35VN (62MB)

Оставить отзыв Код:  316582603

Продавец:Фостор

4.5/5  ( 21 оценок )

13 630

Нет в наличии

Гарантия. 3 месяца Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Опис складного ножа Cold Steel Espada Large, S35VN:

Чудовий складаний ніж Large Espada (сталь S35VN) від компанії Cold Steel, розроблений відомим дизайнером Ендрю Демко, поєднує ефектний дизайн, чудову ергономіку, міцність і функціональність.

Матеріалом для виготовлення клинка послужила мартенситна нержавіюча сталь S35VN з карбідами ніобію і ванадію в складі. Цей вид стали прекрасно протистоїть корозії, відрізняється високою зносостійкістю, твердістю та стійкістю до викришування. Клинок з увігнутим скосом на обуху і злегка піднесеним вістрям демонструє впевнене рез. Товщина обуха в 4 мм робить клинок міцним на злам і скручування. Фінішна сатинова обробка надає поверхні клинка матовий відтінок.

Плашки рукояті виконані з міцного і легкого алюмінієвого сплаву. В якості матеріалу накладок використаний склотекстоліт G-10 – зносостійкий матеріал, який не вбирає вологу і не боїться перепадів температур. Больстер і навершя з алюмінію чудово доповнюють дизайн ножа. Ергономічна рукоятка зігнутої форми міцно сидить в долоні. Кліпса для носіння ножа на поясі штанів або в кишені має одне положення кріплення.

На обуху розташована рифлена шайба, яка служить для вилучення клинка. Ніж оснащений надзвичайно міцним замком Tri-Ad Lock, надійно блокуючим клинок у відкритому положенні. Замок виключає ризик ненавмисного складання ножа навіть при істотних навантаженнях.

Характеристики

Твердость клинка
  • 58-59 HR
Тип замка
  • Tri-Ad Lock
Гарантия
  • 3 месяца
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».