Ніж Cold Steel Recon Tanto SK-5 (49LRT)

Оставить отзыв Код:  316587745

Ніж Cold Steel Recon Tanto SK-5 (49LRT)

Оставить отзыв Код:  316587745

Продавец:Фостор

4.5/5  ( 21 оценок )

2 000

Нет в наличии

Гарантия. 3 месяца Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Опис Cold Steel Recon Tanto SK-5:

Для людини, яка любить активний відпочинок, ніж стає необхідною покупкою. Новинка Cold steel recon tanto 49lrtz зі сталлю SK5 – це Японська інструментальна вуглецева сталь, що є еквівалентом американської сталі 1080. По суті, це проста за складом пружинна сталь з додаванням хрому для кращої загартовуваності. Добре тримає заточку, але відома в основному завдяки своїй міцності.

Рукоять виконана з кратона-цей матеріал аналог гуми, але перевершує її за показниками термо і зносостійкості. Кілька "липкувата" поверхня забезпечує впевнений хват.

Ніж з агресивним і виразним дизайном, який по достоїнству оцінять любителі холодної сталі. Його можна віднести до бойової зброї, хоча виробник пропонує використовувати його виключно в побутових цілях. Полювання, риболовля, туристичний похід – ніж recon tanto не підведе свого господаря навіть в самих екстремальних умовах.

Відмінною особливістю даної моделі є надзвичайна міцність. Цей ніж практично неможливо зламати або затупити: він виготовлений з міцної сталі зі спеціальним покриттям, що володіє також антибліковими властивостями. Клинок має чітку геометрію і довго зберігає свою гостроту.

Характеристики

Гарантия
  • 3 месяца
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».