Ніж Morakniv Garberg Carbon Multi-Mount (13147)

Ніж Morakniv Garberg Carbon Multi-Mount (13147)

Продавець:Фостор

4.5/5  ( 21 оцінок )

2 990

Немає в наявності

Гарантія. 25 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножа Morakniv Garberg Carbon Multi-Mount (13147):

Компанія Morakniv вже давно і впевнено завоювала увагу та любов ножеманів всього світу. А все тому, що вироби бренду – не тільки надійні та якісні, але й досить-таки доступні за ціною. Широкий асортимент товарів – ще одна перевага виробника.

Туристична модель ножа призначена для полювання. Ніж нескладний, є першим повнорозмірним «фултангом» у лінійці туристичних ножів Morakniv Outdoor. Виконань за сприяння відомого американського охотника та слідопита Дейва Кентербері. Тут були враховані чисельні бажання споживачів продукції Morakniv.

В основі клинка ножа – шведська сталь марки Sandvik, не піддана корозії. Сталь вуглецева, її твердість досягає показника в 59-61 одиниць за шкалою Роквелла. Ніж допоможе власнику впоратися з найбільш трудомісткими мисливськими, туристичними та побутовими завданнями. Традиційні скандинавські спуски в лезі забезпечують клинку тривале утримання гострої ріжучої кромки. При необхідності правити, заточувати такий ніж особливих труднощів на складі. Тильна частина клинка, що проходить через ручку виробу, може виконувати функцію склобою.

Зручна рукоять ножа зроблена з пластику, стійкого до ударів і пошкоджень.
Цей матеріал, який іменується поліамід, додатково посилений скловолокном. Також рукоять текстурована ромбом, традиційним шведським орнаментом. Це зроблено для запобігання ковзання ножа, щоб він був комфортним у застосуванні. У ручці є отвір для кріплення темляка.

Виріб комплектується чохлом із пластику з наявністю поясних кріплень. Це допомагає зберігати та транспортувати модель. Знімна пластикова вставка та нейлонові стропи дозволяють кріпити ніж на спорядженні із системою MOLLE.

Довжина ножа становить 22,9 см, довжина леза – 10,9 сантиметра. Товщина леза становить 3,2 міліметри. Важить виріб 272 г.,2 міліметри. Важить виріб 272 г.

Характеристики

Твердість клинка
  • 59-61 HRC
Гарантія
  • 25 років
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».