1003414 Пістолет сигнальний Carrera Arms Leo GT24 Fume

Оставить отзыв

Код:  319050175

1003414 Пістолет сигнальний Carrera Arms Leo GT24 Fume

Оставить отзыв

Код:  319050175

Цвет: Серый

Продавец:Полководец

4.6/5  ( 21 оценок )

2 949

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

За прототип сигнального пістолета Leo GT24 від компанії Carrera Arms, узятий відомий бразильський напівавтоматичний пістолет Taurus PT 24/7 який в 2005р. став пістолетом року, за версією Національної Стрілецької Асоціації США.

Пістолет призначений для стрільби холостими 9мм. патронами, має текстуровану анатомічну рукоять, що забезпечує зручність і надійність хвата, а ручний запобіжник типу прапорця запобігає випадковий постріл. Харчування боєприпасами забезпечує дворядний магазин на 15 патронів + 1 в стовбурі. У передній частині рами розташована планка Вивера, що дозволяє кріпити додаткові аксесуари, такі як ліхтар або лазерний целеуказатель. Рама пістолета виконана з полімеру, а затвор і ствол зі сталі, при цьому забезпечується досить реалістичний вага оригіналу.

Використовувати даний сигнальний пістолет, з огляду на його ідентичність справжньому бойовому пістолету, можна не тільки як стартовий при проведенні спортивних заходів, але і для вичищений, тренувань поводження зі зброєю і тренуваннях по самообороні. Гучний постріл холостого патрона дозволить відлякувати різного роду небезпечних тварин, подавати сигнали в екстрених ситуаціях, а також використовувати в якості реквізиту при відео-зйомках і театральних постановках.

Пістолет поставляється в зручному для транспортування і зберігання пластиковому кейсі, в комплект входить шомпол, маслянка і інструкція. Представлений в чотирьох колірних рішеннях: Чорному, сатинові, хромовані і димчастий.

Характеристики

Цвет
  • Серый
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами