1003403 Пістолет сигнальний Carrera Arms Leo RS20 Black

Оставить отзыв

Код:  319050289

1003403 Пістолет сигнальний Carrera Arms Leo RS20 Black

Оставить отзыв

Код:  319050289

Цвет: Черный

Продавец:Полководец

4.7/5  ( 21 оценок )

2 183

Нет в наличии

1

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

За прототип сигнального пістолета Leo RS20 від компанії Carrera Arms, узятий відомий італійський напівавтоматичний пістолет Beretta 84 FS.

Пістолет призначений для стрільби холостими 9мм. патронами, має текстуровану анатомічну рукоять, що забезпечує зручність і надійність хвата, а ручний запобіжник типу прапорця запобігає випадковий постріл. Харчування боєприпасами забезпечує дворядний магазин на 14 патронів + 1 в стовбурі. У передній частині рами розташована планка Вивера, що дозволяє кріпити додаткові аксесуари, такі як ліхтар або лазерний целеуказатель. Рама пістолета виконана з термостійкого пластика, затвор з легкого сплаву, а стовбур зі сплаву цинку, алюмінію і міді, при цьому забезпечується досить реалістичний вага оригіналу.

Використовувати даний сигнальний пістолет, з огляду на його ідентичність справжньому бойовому пістолету, можна не тільки як стартовий при проведенні спортивних заходів, але і для вичищений, тренувань поводження зі зброєю і тренуваннях по самообороні. Гучний постріл холостого патрона дозволить відлякувати різного роду небезпечних тварин, подавати сигнали в екстрених ситуаціях, а також використовувати в якості реквізиту при відео-зйомках і театральних постановках.

Пістолет поставляється в зручному для транспортування і зберігання пластиковому кейсі, в комплект входить шомпол, маслянка і інструкція. Представлений в чотирьох колірних рішеннях: Чорному, сатинові, хромовані і димчастий.

Характеристики

Цвет
  • Черный
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами