5.8325 Пістолет Umarex Legends MP German Legacy Edition

Оставить отзыв

Код:  319121467

5.8325 Пістолет Umarex Legends MP German Legacy Edition

Оставить отзыв

Код:  319121467

Продавец:Полководец

4.7/5  ( 21 оценок )

11 714

Нет в наличии

1

Приобрести пневматическое оружие и оружие под патрон Флобера могут лица, достигшие 18-ти летнего возраста

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Umarex Legends MP German Legacy Edition -пневматіческая копія німецького пістолета-кулемета MP-40, більш відомого у нас як "автомат" Шмайсер (Schmeisser). Під час другої світової війни всього було випущено більше мільйона екземплярів цієї зброї. Зараз ця зброя можна бачити в музеях, і його іноді показують в кіно. Німецька фірма Umarex може похвалитися не тільки оригінальністю своїх розробок, але високою якістю виконання і довгим терміном служби. Umarex Legends MP German Legacy Edition відноситься до тих моделям в яких недоліки як в зовнішніх, так і у внутрішніх деталях дуже складно знайти. Нова модель вражає чудовими деталями і достовірністю виконання. Корпус виконаний з збройового пластика і металевого сплаву, відповідно може використовуватися навіть в негоду. Оснащений складним прикладом. Стовбур гладкий. Як боєприпасу для Umarex Legends MP German Legacy Edition служать сталеві кульки ВВ калібру 4,5. Заявлена виробником швидкість польоту кулі 140 м / с дулова енергія близько 3,3 Дж. Магазин вміщує в себе 50 кульок, що дозволяє довго працювати з моделлю без перезарядки. Ефективність зброї зберігається на дистанції 10-15 метрів. Механізм приводиться в дію за рахунок стисненого СО2. Для зарядки використовуються 12 грамові балончики. Два балони дозволяють зробити близько 200 ефективних пострілів. Однак варто зазначити, що зберігання зброї з активованим балоном може привести до псування і люфту клапана заправки пістолета. Головним козирем Umarex Legends MP German Legacy Edition є система Blowback, яка дозволяє отримати відчуття поводження з вогнепальною зброєю. Вага моделі-3500 грам. Відкриті прицільні пристосування прицільна планка і мушка. Umarex Legends MP German Legacy Edition по достоїнству оцінять любителі пневматичних газобалонних копій оригінальних зразків зброї. Можливі напрямки використання-це розважальна стрілянина, використання в різних театральних постановках або ж в якості прикраси збройової колекції.

Характеристики

Начальная скорость пули
Особенности
Емкость магазина
Вес, г
Калибр
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Пневматическое оружие продается гражданам, достигшим 18-летнего возраста.

* На пневматические пистолеты, калибр которых не превышает 4,5 мм и револьверы под патрон Флобера калибром до 4 мм включительно разрешение не требуется!