Ніж складний Spyderco Tenacious Black Blade (C122GBBKP)

Ніж складний Spyderco Tenacious Black Blade (C122GBBKP)

Продавець:Легенда

4.5/5  ( 513 оцінок )

4 074

Немає в наявності

Гарантія. 1 місяць офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножа Spyderco Tenacious Black Blade C122GBBKP:
Чорне лезо з хорошим стійким покриттям із сталі 8CR13MOV, чорний композитний матеріал рукояті G10, чорна кліпса, фурнітура та навіть лайнери. Абсолютно чорний Spyderco Tenacious Black C122GBBKP ще раз демонструє найвищу якість виготовлення, складання та матеріалів. Поряд зі знаменитою "Щурою" (Онтаріо Рет), ніж Spyderco Tenacious є лідером продажів, і це не випадковість! Тинейшес дійсно класний ніж за дуже скромну ціну.

Серія ладних ножів Value Folders складається з Ambitious, Persistence, Tenacious та Resilience. Ці слова характеризують кращі сторони людини. Ніж Tenacious(перекладається як "міцний, чіпкий"), більший за розміром, ніж Persistence, але менший, ніж Resilience. Усі чотири ножі демонструють найвищий рівень проектування, виготовлення та матеріалів, вартість яких порівнянна зі вартістю "крила літака".

Характеристики

Твердість клинка
  • 58-60 HRC
Кількість предметів
  • 1
Тип замка
  • Liner lock
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».