Ніж Firebird F759M-GR

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 75

Ніж Firebird F759M-GR

Продавець:MountainShop

2.4/5  ( 15 оцінок )

340

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Невеликі кишенькові ножі залишаються одними з найбільш затребуваних, оскільки придатні для використання практично у всіх ситуаціях. Це чудово доводить на власному прикладі модель Firebird F759M. Модель Firebird F759M виділяється серед інших високою якістю використовуваних матеріалів, а також незвичайним дизайном.Даний ніж розрахований на універсальне використання і підійде любителям поїздок на природу або ж тим, кому потрібен міський ніж. Така універсальність підкріплена властивостями матеріалів, які використовуються для виготовлення ножа.Клинок виробники вирішили зробити з нержавіючої сталі з досить високим рівнем твердості. Для цього вони взяли марку 440С, в якій міститься до 1,2% вуглецю. Сплав загартовується до 58HRC і може дуже довго зберігати хорошу заточку навіть за умови роботи з твердими матеріалами. Ріжуча кромка ножа заточена повністю гладко і догляд за нею потрібен найпростіший. Розмір леза становить 75 мм. Клинок не сильно блищить, оскільки він відшліфований сатинуванням. Завдяки такій обробці на ножі ледь помітні будь-які відбитки і не видно дрібні потертості, які можуть виникнути в процесі тривалого використання ножа. Ще одна особливість клинка в моделі Firebird F759M — це його форма він сильно розширюється у бік рукояті. Ближче до обуха біля основи леза зроблено отвір, який допомагає відкривати ніж.Рукоятка повністю вписується в загальний енергійний дизайн. Вона сформована за допомогою двох накладок з армованого скловолокном нейлону, які п'ятьма болтами прикручені до сталевий базі. Також на ручці ножа є металева кліпса, положення якої користувач може змінювати. Безпека використання ножа істотно підвищує вбудований замок Back Lock. Як кишенькової моделі Firebird F759M підходить ще й тому, що важить він всього 67 грам.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.8
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 75
Загальна довжина, мм
  • 175
Вага, г
  • 67
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».