Ніж Firebird by Ganzo G615 (F615)

Довжина клинка, мм
  • 76

Ніж Firebird by Ganzo G615 (F615)

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 348 оцінок )

220

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Firebird F615 - стильний, компактний і дивно легкий ніж похідного призначення. Клинок Firebird F615 виконаний з вуглецевої нержавіючої сталі класу 440, для рукояті був обраний ABS-пластик - високотехнологічний матеріал, широко використовується в багатьох галузях промисловості в силу своїх високих експлуатаційно-технічних характеристик. За надійну фіксацію леза в робочому і складеному стані відповідає класичний замковий механізм - Liner Lock.

Firebird F615 - відмінно збалансований складаний ніж як в співвідношенні вага/розмір, так у співвідношенні якість/ціна. Маса даного виробу не перевищує 80 г, а довжина у розібраному вигляді становить 18.5 см в той час, як на клинок (0.25 см по обуху) відведено 7.6 див. В результаті ми маємо зручну і чіпкою рукоять (накатка на зовнішніх панелях) адекватної довжини для того, щоб при роботі з інструментом не відчувати незручностей і дискомфорту від занадто мініатюрного «власника». У похідному вигляді довжина ножа становить 10.6 см, що в сукупності з металевої кріпильної кліпсою, встановленої на рукояті, створює відмінні умови для зручного транспортування та зберігання ножа відповідно.

Враховуючи наведені виробником характеристики, Firebird F615 можна сміливо віднести до розряду компактних переносних інструментів, актуальних у колі промисловців, людей, які віддають перевагу активний спосіб життя і серед численних передбачливих міських жителів, авто - і мотолюбителів. Не обтяжуючи вагою і великими розмірами, Firebird F615 має всі дані для функціональної роботи і виконання максимально широкого кола завдань, розв'язуваних гострими і ріжучими предметами. Замковий механізм Liner Lock в даній моделі також вельми актуальний і відмінно поєднується з основним дизайном і призначенням кишенькового ножа Firebird F615.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.5
Довжина клинка, мм
  • 76
Матеріал ручки
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».