Ніж складаний Opinel №8 Trekking (довжина: 195мм, лезо: 85мм), темно-синій

Код:  328250449
Материал клинка

Ніж складаний Opinel №8 Trekking (довжина: 195мм, лезо: 85мм), темно-синій

Код:  328250449

Цвет: Темно-синий

Есть в наличии

620

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Opinel №8 Trekking – це доладний французький ніж, що відноситься до класичної лінійки Tradition. Класична серія ножів від Opinel оснащена рукояткою в класичному форм-факторі та досить гострим клинком, який має плавні спуски по обуху, та головне практичну форму ятагану. Завдяки наявним перевагам у формі дозволять користувачеві застосовувати Opinel №8 Trekking для повсякденних ситуацій, як для виконання дрібнопобутових завдань, так і чудово впорається із завданнями на пікніку, полювання, риболовлі та інших різноманітних сферах. Основною відмінністю моделі Trekking від класичного Inox є наявність на торцевій частині шкіряного ремінця, за рахунок якого ніж потужно вішати на пояс або рюкзак.

Для клинка використовувалася нержавіюча сталь Sandvik 12C27. Дана нержавіюча сталь, має ідеально збалансовані якості, які поєднують між собою якість, міцність і головне ціну готового продукту. За рахунок своїх наявних якостей сталь відмінно справляється з будь-якими умовами використання, навіть перебуваючи у вологому середовищі. Також гарною і дуже корисною якістю при використанні в польових умовах, і полягає в тому, що даний сплав абсолютно невибагливий до догляду.

Характеристики

Материал клинка
Общая длина, мм
  • 195
Цвет
  • Темно-синий
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».