Ніж туристичний Morakniv Robust C 23050108

6 відгуків Код:  332293126
Матеріал клинка

Ніж туристичний Morakniv Robust C 23050108

6 відгуків Код:  332293126

Колір: Сірий, Чорний

Продавець:Boar

4.6/5  ( 102 оцінок )

720

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Morakniv  — серія традиційних шведських ножів, що мають виняткову міцність, і гостроту та зносостійкість, що вже стали легендою. Основні особливості:

- Нове ергономічне руків'я обладнане упорами на гарді та наверші, що забезпечує більш надійний хват. Виконане з прорезиненого термопластика TPE, зі вставками різних кольорів. Це дозволяє обрати відповідний інструмент за кольором вставки, навіть не витягуючи його з піхов.

- Оновлені пластикові піхви з механізмом кріплення на кліпсі дозволяють з'єднати кілька піхов між собою, а також надійно закріпити їх на поясі.

- Клинки ножів серії Morakniv Pro традиційно виготовлені з неіржавіючої сталі Sandvik 12C27, а також з вуглецевої сталі.

Morakniv Robust позиціонується виробником як ніж підвищеної надійності і довговічності, призначений для ентузіастів екстремальних розваг.

Потовщений клинок з вуглецевої сталі.

Ергономічне руків'я із гуми ТРЕ, яка буде надійно та зручно лежати в руці навіть в холодну й вологу погоду.

УВАГА! Для уникнення появи плям на поверхні клинка, рекомендуємо насухо протирати клинок після контакту з вологим середовищем. Тим не менш, поява плям є хімічною реакцією сталі та не є браком чи гарантійним випадком.

Характеристики

Матеріал клинка
Піхви/чохол
  • Піхви
Колір
  • Сірий
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 6

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».