Приціл оптичний Vortex Razor HD Gen II-E 1-6x24 VMR-2 MRAD (RZR-16009)

Приціл оптичний Vortex Razor HD Gen II-E 1-6x24 VMR-2 MRAD (RZR-16009)

Продавець:Pro Shop

3.7/5  ( 279 оцінок )

53 220

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл другої генерації - Vortex Razor HD Gen II-E 1-6x24 VMR-2 MRAD (RZR-16009). Тактичний приціл з 6-кратним збільшенням, з сіткою у другій фокальній площині. Дана модель легше свого попередника на цілих 105 грам. Приціл Vortex Razor HD Gen II-E 1-6x24 другого покоління - це ідеальне оптичне рішення для коротких, середніх дальностей стрільби і тактичних застосувань, що вимагають високих оптичних характеристик.
Оптичний приціл Vortex Razor Gen II-E HD 1-6x24 забезпечує найвищий рівень чіткості, роздільної здатності і точності передачі кольору. Окуляр з оптимальним видалення вихідної зіниці для стрілка дозволяє здійснювати миттєвий пошук і наведення на ціль, допускаючи прицілювання двома очима. Ультра-гладка трубка прицілу має діаметр 30 мм, виконана з авіаційного алюмінію. Барабанчики введення поправок низькопрофільні і мають захисні кришки. Скидаються в нуль барабанчики дозволяють ввести поправку 20 MRAD за один оборот. Сітка VMR-2 має добре помітні короткі і довгі маркери. Знання градації маркерів і відстань між ними MRAD, прицільна сітка допомагає визначити дистанцію до цілі, вносити бічні і вертикальні поправки. Підсвічування центральної точки прицілу дає функціональність прицілу коліматора і переваги при стрільбі навскидку. Барабанчик підсвічування розташований з лівого боку прицілу і має 11 налаштувань яскравості.

Особливості прицілу Vortex Razor HD Gen II-E 1-6x24 VMR-2 MRAD (RZR-16009):

  • APO System Апохроматична (APO) система лінз, в якій використовується скло з узгодженим показником заломлення, що забезпечує правильну передачу кольору по всьому видимому спектрі. Лінзи з підібраним індексом коригують колір по всьому візуальному спектру.
  • Optically Indexed Lenses Лінзи з узгодженим показником заломлення оптимізують різкість і яскравість зображення.
  • HD Lens Elements Скло преміум-класу з наднизькою дисперсією забезпечують поліпшену передачу кольору і високу роздільну здатність зображення. Коефіцієнт заломлення нізкодісперсних стекол мало залежить від частоти світла (від спектру). Всі світлові хвилі заломлюються на однакову величину кута. Застосування даних стекол в конструкції об'єктивів дозволяє практично позбутися від такої неприємної аберації, як хроматизм. Вартість такого скла досить висока, з-за чого тільки виробники високотехнологічної оптики застосовують його в своїх продуктах преміум-класу.
  • XR™ Plus Fully Multi-Coated Запатентований багатошарове покриття антивідблиску лінз Vortex XR дозволяє досягти максимального світлопропускання і чіткості зображення.
  • Plasma Tech Передовий процес нанесення покриття на лінзи забезпечує неперевершену довговічність і ефективність покриття.
  • Second Focal Plane Reticle Прицільна марка розташована у другій фокальній площині - масштаб прицільної марки залишається незмінним при зміні кратності збільшення зображення. Наведені розміри прицільної марки можна використовувати для вимірювання дистанції до мети, а також вони допомагають враховувати поправки по висоті і на вітер при стрільбі на далекі дистанції.
  • Locking Illumination Центральна точка з яскравим підсвічуванням при денному світлі забезпечує точне прицілювання в будь-яких умовах освітлення.
  • Glass-Etched Reticle Технологія дозволяє створювати складні конструкції сіток. Прицільна сітка розташована між двома шарами скла для оптимальної міцності і надійності.
  • Waterproof - Оптика герметизована ущільнювальними Про кільцями і захищена від проникнення вологи з міжнародного класу IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменшого збитку і не вплине на його функціональність. Такий оптиці ніякі погодні умови не страшні.
  • Fogproof - Корпус зсередини заповнений інертним газом, що виключає конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур. Як наслідок, оптика не запотіває зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Прилад продувається інертним газом, в результаті чого повітря витісняється в даному випадку азргоном, який не вступає в реакції з іншими речовинами, не містить у своєму складі пари води і не конденсується на внутрішніх поверхнях оптики.
  • ArmorTek Надміцне гідрофобне покриття зовнішніх оптичних поверхонь, що забезпечує захист лінз від подряпин, води, масел і бруду
  • Stealth Shadow Finish - дуже міцне анодування покриття корпусу, забезпечує матову поверхню з покриттям ефектом, що допомагає маскувати положення стрілка.
  • Діаметр центральної трубки 30 мм Цільний корпус забезпечує максимальну співвісність всієї конструкції прицілу для високої точності стрільби та отримання найбільш якісного зображення, а також забезпечує високу міцність і герметичність.
  • Виготовлений з цілісного блоку авіаційного алюмінію для міцності і жорсткості.
  • Протиударна конструкція витримує віддачу і удар.
  • Барабани введення поправок гарантують швидкий і точний введення поправок, а також легке читання шкали поправок. Ковпачки забезпечують зовнішню захист барабанів.
  • Система зменшення тертя. Термічно оброблена проставка з твердої сталі розташована на кінці гвинта барабана. Вона стикається з твердосплавним кільцем на трубці еректора та забезпечує взаємний контакт «стали сталь». Це запобігає зносу від тертя і деформації кінчика гвинти, якими він стикається з эректором. Унікальна запатентована технологія.
  • Гвинти барабанів поєднують в собі зносостійкість і зменшене тертя. Кожен гвинт являє собою продукт високоточного фрезерування з цілісного шматка мідно-кремнієвого сплаву, покритий суперсучасної сухий мастилом. Різьба цих гвинтів виконана з допуском не більше 2 мікрон. Результатом є ультра плавний рух барабанів і точний введення поправок.
  • Трубка обертаючої системи виготовлена з мідно-кремнієвого сплаву, що володіє стійкістю до фрикційної корозії, що забезпечує додаткову міцність і довговічність. Пружина обертаючої системи, виконана із сплаву хрому і ванадію, протистоїть деформації від стиснення і має низький рівень втоми металу.
  • Окуляр з швидкою фокусуванням дозволяє легко і швидко здійснювати діоптрійну фокусування прицільної марки.
  • Регулятор підсвічування розташований на лівій стороні прицілу, поруч з барабанами введення поправок в зоні швидкого доступу. Має 11 рівнів інтенсивності, положення регулятора між кожним рівнем дозволяє відключити підсвічування.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами