Черевики військові демісезонні "Lowa Z-6S GTX", Dark Brown 41 (310668/0493)

2 відгуки Код:  347146497

Черевики військові демісезонні "Lowa Z-6S GTX", Dark Brown 41 (310668/0493)

2 відгуки Код:  347146497

Продавець:LowaProfessional

4.8/5  ( 24 оцінок )

9 730

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Військові демісезонні черевики "Lowa Z-6S GTX" призначені для використання у важких погодних та рельєфних місцевостях. Якщо ви постійно носите важкий рюкзак, тоді вам неодмінно буде потрібна пара черевиків "Lowa Z-6S GTX". Адже вони мають посилену міжпідошву (порівняно з черевиками LOWA Zephyr), яка захистить вашу ногу від пошкоджень.

Ця модель військових черевиків має мембрану Gore-Tex, яка захищає ногу від зовнішньої вологи і добре відводить випари від ноги. 

Военные ботинки "Lowa Z-6S GTX" имеют легкий вес. Они обеспечивают комфорт треккинговой обуви, а также поддержку и защиту ноги военной обуви. Ботинки произведены из высококачественной натуральной кожи (*спилок) толщиной 2 мм и синтетического материала Cordura®. Применение материала Cordura® обусловлено желанием облегчить вес обуви, придать дополнительную эластичность определенным зонам. Кожа имеет перфорацию, что увеличивает эффективность отведения испарений от ноги. Петли для шнурков закрытого типа позволяют быстро и эффективно зашнуровать ботинок. 
Военные ботинки "LOWA Z-6S GTX®" имеют запатентованную полиуретановую боковую защиту "Monowrap®", которая сводит к минимуму возможность вывиха ноги и осуществляет ее боковую поддержку и защиту.
Устілка "Climate Control" має антибактеріальне просочення і буде комфортною у використанні за будь-якої погоди. Малюнок підошви - "LOWA Cross Duty"
*Спилок - шар натуральної шкіри, що отримується в процесі шкіряного виробництва в результаті шарування (шерфування), після зняття лицьового шару. При шерфуванні шкуру поділяють на шари (від 3 до 6, залежно від товщини шкіри), що відрізняються за властивостями і потім застосовуються для різних цілей. Розрізняють шари лицьової, середній та мездровий (або бахтарм'яний). З лицьового шару, що володіє натуральною мірою, виробляють різні високоякісні шкіри. З шарів спилкової частини, після нанесення клейового покриття (штучна міра) також виробляють шкіри, але нижчої якості. Зі спилкової частини виробляється також спилок-велюр для взуття, рукавиць, спецодягу. 

Компанія Lowa Boots є лідером ринку спортивного, туристичного, альпіністського та військового взуття. Lowa спеціалізується саме на цих видах взуття та черевиками цієї фірми користуються провідні спортсмени, мандрівники та військові вже понад 85 років. Дослідницько-інноваційний інститут Lowa розробляє та тестує нові зразки взуття за допомогою професійних альпіністів. Тестування проводиться у екстремальних умовах гірської місцевості. Починаючи з 60-х років ХХ століття такі відомі спецпідрозділи як британський SAS, французький GIGN, німецький KSK використовують черевики Lowa як основні польові, гірські та тактичні черевики. Згідно з проведеним опитуванням військовослужбовців контингенту ООН в Афганістані понад 70 відсотків опитуваних використовують саме черевики Lowa. 

Усі черевики від компанії LOWA виготовляються в Європі. Країна виробник черевиків "Lowa Z-6S GTX" - Словаччина

Відгуки покупців 2

  • Оксана Єрошенко
    Відгук від покупця. Продавець: LowaProfessional. Розмір: 43.5

    кращі ніж зефіри

    Недоліки:
    немає
  • Віктор Рабський
    Відгук від покупця. Продавець: LowaProfessional. Розмір: 44

    Відправили одразу, продукт якісний.
    Продавець відповідає на питання швидко.

    Переваги:
    Якість, швидкість відправки і ввічливий продавець
    Недоліки:
    -