Черевики Chiruca Somiedo 01 Gore-tex 41р

Черевики Chiruca Somiedo 01 Gore-tex 41р

Розмір: 41

Продавець:SunFish

4.9/5  ( 219 оцінок )

4 160

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Черевики Chiruca Somiedo 01 Gore-tex - висококласні черевики, створені для пішого туризму по пересіченій місцевості та альпінізму.

Модель виготовлена ​​з якісного натурального нубуку з додатковим просоченням Scotchgard, що захищає матеріал від різноманітних впливів навколишнього середовища: вода, грязь, луг, кислоти, бензин, фарба та інші. Найчутливіші до зношування місця посилені надміцним, стійким до стирання матеріалом Cordura. Мембрана Gore-Tex також запобігає потраплянню вологи всередину та сприяє відведенню зайвої зовні, але при цьому зберігає відмінні дихаючі властивості завдяки особливій мікропористій структурі.

Підошва з поліуретану підвійного пресування з великою опірністю до знесення забезпечує гарне зчеплення та стійкість на нерівній поверхні, а головне – захищає від втрати тепла.

Ботинки оснащені анатомічними устілками з поліефірного волокна, які разом із підошвою забезпечують відмінну амортизацію та оберігають стопи від лишніх навантажень. Антибактеріальне просочення устілок перешкоджає розмноженню хвороботворних мікроорганізмів, а отже, появі запаху поту.

Характеристики

Розмір
Матеріал підошви
  • Поліуретан
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами