Нож нескладной для работы по дереву /193 мм/Sandvik 12C27/ - Morakniv Mrknv12250

Оставить отзыв Код:  353713431

Нож нескладной для работы по дереву /193 мм/Sandvik 12C27/ - Morakniv Mrknv12250

Оставить отзыв Код:  353713431

Продавец:REILOS

4.5/5  ( 84 оценок )

610

Нет в наличии

Гарантия. 12 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Опис ножа Morakniv Chisel, carbon steel (12250):

Бренд Morakniv відомий простими, але добротними, ножами з аскетичним дизайном і досить привабливою ціною. Моделі створюють із застосуванням вуглецевої, нержавіючої, ламінованої сталі, а також модифікованого вуглецевого сплаву. В результаті виходять ножі, відмінно адаптовані до навантажень і інтенсивній роботі.

Модель ножа Morakniv Chisel, carbon steel (12250) відноситься до нового покоління серії Allround. Призначення виробу – робота по дереву. Їм досить легко і зручно користуватися, тут комфортна пластмасова ручка, покрита гумою. Рукоятка ножа забезпечена зручним упором на гарді. У складі рукояті – прогумований термопластик TPE зі вставками різних кольорів. Цей дизайнерський хід має практичне значення, оскільки власник за кольором завжди визначить, яка модель серії у нього в руках.

При роботі з ножем вологими або жирними матеріалами ручка не ковзає і не зміщується. Дана модель характеризується, як професійне виріб високого класу. Лезо ножа виконана з вуглецевої сталі – клинок буде довго тримати початкову заточку. Твердість стали досить висока – близько 58-60 одиниць за шкалою Роквелла.

В комплекті передбачені пластмасові піхви для зручного зберігання і перенесення виробу. Оновлені пластикові піхви з механізмом кріплення на кліпсі дозволяють з'єднати кілька піхов між собою, а також зафіксувати їх на поясі. Ця модель дуже сподобається будівельникам.

Загальна довжина ножа становить 19,3 сантиметри, а довжина леза – 7,5 сантиметра. Товщина клинка дорівнює 3,1 міліметрів. Важить Нож 139 грам. Можна застосовувати модель в якості похідного ножа, використовувати її на полюванні. Надійний і практичний примірник.

Характеристики

Твердость клинка
  • 58-60 HRC
Гарантия
  • 12 месяцев
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».