Нож складной карманный /200 мм/440C/Axis Lock - Ganzo GnzG704

Код:  353714658

Нож складной карманный /200 мм/440C/Axis Lock - Ganzo GnzG704

Код:  353714658

Нет в наличии

1 067

Гарантия. 12 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Описание

Опис ножа Ganzo G704:

Ganzo 704 — дуже вдала модель туристичного ножа від компанії Ganzo, запропонована в трьох колірних оформленнях рукояті. Функціональний клинок класичної форми drop-point з прямою заточуванням виконаний з легованої висококласної сталі марки 440С (58-60 HRC) і фіксується механізмом Axis Lock.
Туристичний складной Нож Ganzo 704 не тільки привабливо виглядає, але і чудово збалансований. В робочому стані розмір ножа — 20 см, а на лезо відведено 8.6 див. Обрана довжина рукояті і текстурування зовнішніх панелей є оптимальними рішеннями для зручного хвату і комфортної роботи. На обуху є насічки, що забезпечують надійне зчеплення робочого пальця з обухом при сильному тиску на інструмент. Матеріал рукояті — композитний текстоліт G10 — наділений високими показниками міцності і зносостійкості.
В цілому, Ganzo 704 дуже зручний і мобільний, - його розмір у зібраному стані всього лише 11.5 см, а вага — 140 р. В управлінні Нож теж дуже ергономічний і безпечний, завдяки надійному і міцному фіксатора Axis Lock модель легко відкривається і закривається однією рукою.
Загартована сталь клинка Ganzo 704 не схильна до корозії, а так само має вкрай вдалим співвідношенням міцності і пластичності для того, щоб тримати заточку протягом тривалої експлуатації і не піддаватися руйнуванню від навантажень. Таке лезо буде служити вам довго і якісно, а також не потребує особливих прийомів заточування.
Кишеньковий складной Нож Ganzo 704 — модель досить приваблива для будь-якого активного людини або колекціонера. Виріб відмінно проявить себе в поході, на природі, на пляжі, кемпінгу або в дорозі, а скромні габаритні розміри дозволяють легко використовувати Нож як повсякденного портативного інструменту.

Характеристики

Твердость клинка
  • 58-60 HRC
Тип замка
  • Axis Lock
Гарантия
  • 12 месяцев
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image