Ніж Buck Saunter 2022 Limited (250CFSLE)

Код:  355566975

Ніж Buck Saunter 2022 Limited (250CFSLE)

Код:  355566975

Есть в наличии

12 161

10 858

Гарантия. 1 месяц Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Описание

Ніж Buck Saunter 2022 Limited (250CFSLE) - це якісний і надійний інструмент для активного відпочинку і туризму. Ніж має стійке до корозії лезо зі сталі S30V, що забезпечує високу різновидність затачування і довговічність. Крім того, зручна рукоятка ножа виготовлена зі складаному дерева та забезпечує стабільне захоплення. ► (Технічні характеристики): - Товщина підошви: 2,8 мм - Довжина леза: 7,6 см - Матеріал леза: сталь S30V - Твердість леза: 58-60 HRC - Матеріал рукоятки: складане дерево - Вага: 100 г Ніж Buck Saunter 2022 Limited (250CFSLE) є незамінним помічником для кемпінгу, хайкінгу і риболовлі. Це інструмент високої якості, що відповідає вимогам навіть найбільш вимогливих клієнтів. Особливості Ножа Buck Saunter 2022 Limited (250CFSLE): 1. Висока якість матеріалів - сталь S30V і складане дерево забезпечують високу міцність і довговічність; 2. Ергономічний дизайн рукоятки дозволяє комфортно тримати ніж під час роботи; 3. Простота в експлуатації; 4. Компактний розмір; 5. Надійність, що забезпечується високоякісними матеріалами і ретельною обработкою. Купити Ніж Buck Saunter 2022 Limited (250CFSLE) в інтернет магазині . - це просто і зручно. Ми пропонуємо Вам швидку доставку та консультації з нашими фахівцями. Забезпечте собі відмінний інструмент для відпочинку та туризму, який стане Вам невід'ємною частиною під час активного відпочинку.

Характеристики

Гарантия
  • 1 месяц
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image