Ніж Kershaw Tumbler Bronze Sinkevich LE (4038BRZ)

Оставить отзыв Код:  355989165

Ніж Kershaw Tumbler Bronze Sinkevich LE (4038BRZ)

Оставить отзыв Код:  355989165

Продавец:SVM

4.4/5  ( 33 оценок )

4 343

Нет в наличии

1

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ніж Kershaw Tumbler Bronze Sinkevich LE (4038BRZ)

Унікальний ніж з бронзовим покриттям

Купуйте ніж Tumbler Bronze Sinkevich LE і насолоджуйтесь неймовірною комбінацією стилю, якості та функціональності. Цей ніж має бронзове покриття, яке додає йому унікальності та елегантності.

Висока якість та надійність

Ніж виготовлений відомою компанією Kershaw, яка завжди відділяється від інших своїми високоточними виробами. Завдяки використанню найкращих матеріалів і технологій, цей ніж гарантує надійність та довговічність використання.

Ергономічний та зручний дизайн

Tumbler Bronze Sinkevich LE має ергономічну рукоятку, що забезпечує зручне тримання та контроль над ножем під час різання. Цей ніж також має замок Frame Lock для безпечного зберігання та використання.

Виробництво в Китаї

Ніж Tumbler Bronze Sinkevich LE випускається в Китаї компанією Kershaw. Компанія гарантує високу якість своєї продукції та дотримання всіх стандартів виробництва.

Гарантія 3 місяці

При покупці ніжа Tumbler Bronze Sinkevich LE ви отримуєте гарантію на 3 місяці. Це додатковий захист вашої покупки, що гарантує надійність та якість товару.

Зручна доставка

Ми пропонуємо доставку ножа Tumbler Bronze Sinkevich LE протягом 2-5 днів після оформлення замовлення. Ви зможете насолодитись своїм новим ножем незабаром після покупки!

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».