Ніж Spyderco Byrd Meadowlark 2 Wharncliffe (BY04PBKWC2)

Код:  355989318

Ніж Spyderco Byrd Meadowlark 2 Wharncliffe (BY04PBKWC2)

Код:  355989318

Нет в наличии

2 329

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ніж Spyderco Byrd Meadowlark 2 Wharncliffe (BY04PBKWC2)

Опис:

Ніж Spyderco Byrd Meadowlark 2 Wharncliffe (BY04PBKWC2) - це надійний і універсальний аксесуар, вироблений преміальним виробником Spyderco з Китаю.

Страна производства

Китай

Гарантія

3 місяці

Конструкція

Ніж має зручну та ергономічну конструкцію, що забезпечує комфортне та безпечне використання. Використовується надійний матеріал, який забезпечує довговічність та міцність ножа.

Лезо

Завдяки формі Wharncliffe, лезо ножа відрізняється високою точністю та простотою використання. Ця форма леза ідеально підходить для різних видів робіт і забезпечує чудову точність різу.

Рукоять

Рукоять ножа покрита спеціальною текстурою, що забезпечує надійний захват та запобігає ковзанню під час використання. Загнута форма рукояті також додає зручності та комфорту під час роботи з ножем.

Механізм відкривання

Ніж оснащений практичним механізмом відкривання, який дозволяє швидко та зручно відкривати лезо однією рукою.

Фіксація леза

Ніж має надійний замок, який фіксує лезо в розкритому положенні, що забезпечує безпечне користування та мінімізує ризик випадкового складання ножа.

Переносний

Надійна та компактна конструкція ножа дозволяє легко переносити його з собою. Завдяки кліпсі на рукояті, ніж можна зручно кріпити до поясного ременя або кишені.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».