Тактические безпалые перчатки MECHANIX олива M-Pact

Оставить отзыв Код:  356534058

Тактические безпалые перчатки MECHANIX олива M-Pact

Оставить отзыв Код:  356534058

470

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Тактичні безпалі рукавички MECHANIX олива M-Pact розмір Л, ХЛ Тактичні рукавички з відкритими пальцями відомого американського бренду Mechanix користуються особливою популярністю у автогонщиків. Їхні якісні переваги гідно оцінили професіонали та любителі мотоспорту, велогонок, біатлоністи та багато інших. Крім того, ці тактичні рукавички чудово підійдуть для тих, хто займається ремонтними роботами, для тих, хто працює з різними інструментами. Незамінним атрибутом ці рукавички стануть і військових. Покупців цих рукавичок, перш за все, приваблює універсальність та зручність використання, легкість та міцність матеріалів.

Розміри: Л – окружність долоні 22-24 см ХЛ – окружність долоні від 24 см

Матеріал: рукавички виконані з високоякісних та високотехнологічних матеріалів.

Надійність і довговічність рукавичок забезпечені не тільки матеріалом, що використовується, але і конструкцією самих рукавичок.

Подвійні рядки додають міцність таким виробам. Зовнішня частина зроблена зі спеціальними вставками, що захищають кисть руки від зовнішніх механічних впливів. З боку долоні нанесено спеціальне покриття, яке підвищує силу зчеплення.

Завдяки цьому зброя, спортивні снаряди або інструменти не вислизають з рук. Варто звернути увагу, що для виготовлення цих тактичних рукавичок використовується легкий за вагою і матеріал, що дихає.

Такі рукавички не вбирають вологу та добре зберігають тепло. На зап'ястях рукавички стягуються за допомогою широких липучок, запобігаючи потраплянню бруду всередину

Характеристики

Размер
Дополнительные характеристики
  • Розміри: Л – окружність долоні 22-24 см ХЛ – окружність долоні від 24 см
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами