Ніж Spyderco Manix 2 CPM SPY27 Blue

Оставить отзыв Код:  359274204
Длина клинка, мм
  • 86

Ніж Spyderco Manix 2 CPM SPY27 Blue

Оставить отзыв Код:  359274204

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 213 оценок )

7 600

Нет в наличии

1

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ножі серії Manix 2 Lightweight випускаються з мечами з різних сталей.

Manix 2 Lightweight Maxamet поєднує легку конструкцію Manix 2 Lightweight з клинком зі сплаву Carpenter steel's Micro-Melt Maxamet. Maxamet – це дуже тверда порошкова інструментальна сталь, за своїми характеристиками близька до цементованих вуглецю сталей, надтвердих матеріалів, які зазвичай використовують для обробки інших, більш м'яких металів. Після розробки даного сплаву, зразки його були відправлені до багатьох ножових компаній, але тільки фахівці Spyderco змогли розробити унікальні методи обробки цього вимогливого матеріалу для створення надійних клинків. Плоске листоподібне лезо ножів цієї лінійки цілком і повністю використовує переваги сталі Maxamet®, пропонуючи власнику ножа комбінацію міцності та ефективного різання.

Клинок моделі Manix 2 Lightweight CPM SPY27 виготовлений із порошкової сталі CPM SPY27. CPM SPY27 – це нова корозійностійка нержавіюча сталь із ретельно вивіреним складом сплаву для досягнення оптимального балансу бажаних якостей. Назва «SPY27» походить від «Spyderco» та атомного номера кобальту, ключового елемента у формулі сталі, який збільшує її міцність та твердість, підкреслюючи позитивні властивості інших сплавів. Баланс всіх елементів (C, Cr, Mn, Mo, Ni, V, Nb, Co) надає сталі SPY27 твердість та корозійну стійкість, порівнянну з CPM S30V та CPM S35VN, а ударну в'язкість на рівні CPM S35VN. За здатністю тримати ріжучу кромку вона знаходиться між VG-10 і CPM S35VN, залишаючись при цьому легкою для заточування.

Замок Ball Bearing Lock в модельному ряду Manix 2 Lightweight є як оригінальним, так і зручним рішенням для фіксації клинка, головним чином за рахунок того, що фіксуюча кулька оснащена накладками з ребристого пластику. Накладки виступають із рукояті приблизно на міліметр, не ковзають і значно полегшують процес повернення клинка у складене положення. Надійність фіксації клинка в робочому положенні при цьому не страждає.

Кліпса двопозиційна, дротяного типу. Є отвір для темляка.

Загальну картину легкого, але при цьому міцного, «неподатливого» ножа для щоденного носіння завершує рукоятка, зроблена з так званого FRCP – текстурованого полімеру зі скловолокном, що не ковзає в руці навіть за умов підвищеної вологості.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 3.2
Длина клинка, мм
  • 86
Общая длина, мм
  • 204
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».