Ніж Spyderco Salt UK Penknife LC200N напівсерейтор yellow

Оставить отзыв Код:  359274240
Длина клинка, мм
  • 74

Ніж Spyderco Salt UK Penknife LC200N напівсерейтор yellow

Оставить отзыв Код:  359274240

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 213 оценок )

4 700

Нет в наличии

1

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Раніше серед виробників ножів існував міф про існування сталі з високоефективними ріжучими характеристиками, яка при цьому ніколи не заіржавіє. І ось цей міф був розвіяний із створенням сталі марки H-1. Ця сталь випускається японською корпорацією Хитачі та відрізняється від інших сталей повною відсутністю у своєму складі вуглецю. Його місце та функції в молекулярному складі цієї сталі виконує азот. Азот та хлориди, розчинені у воді (особливо у морській) не утворюють хімічних сполук, а отже, не призводять до корозії сталі.

Ножі серії Salt 1 оснащуються рукоятками, які також повністю не схильні до впливу солоної води. Матеріалом виступив нейлон, наповнений скловолокном (FRN) - він дуже легкий, але при цьому надзвичайно міцний. Формується литтям, тому його двонаправлена ​​текстурована поверхня дуже надійно утримується долонею за будь-яких погодних умов.

Salt UK Penknife - це EDC-ніж від компанії Spydrerco, він входить у лінійку Salt і є представником фірмового замку SLIPIT™. У назві невипадково є така характеристика як UK Penknife. Справа в тому, що він був розроблений у відповідь на законні обмеження у Великій Британії, які забороняли носіння ножів із замком, що відкриваються однією рукою. І UK Penknife став піонером унікальної лінії ножів SLIPIT від Spyderco. Однак тепер цей ніж виконаний ще й у форматі лінійки Salt, що пояснює його стійкість до корозії та яскравий колір рукояті.

Клинок ножа має традиційну для Spydrerco листоподібну форму. Також існують варіації ріжучої кромки, крім звичайної, можна зустріти серрейторну. Ця форма клинка вважається універсальною тому, що вона чудово підходить як для розрізання поверхонь, так і для проколювання. Відкривання клинка відбувається за рахунок отвору підпальця і ​​фіксується фірмовим замком SLIPIT™.

Для виготовлення клинка була обрана сталь LC200N, традиційна для ножів серії Salt. Ця сталь має високу резистентність до корозії та чудові ріжучі якості.

Рукоять у фірмовому форм-факторі. Зручність носіння ножа у положенні Tip-Up забезпечується двосторонньою кліпсою.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 2.5
Длина клинка, мм
  • 74
Общая длина, мм
  • 175
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».