Ніж Boker Applegate-Fairbairn Desert

Код:  360804759
Длина клинка, мм
  • 150

Ніж Boker Applegate-Fairbairn Desert

Код:  360804759

Нет в наличии

8 110

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Описание

Boker Manufaktur Solingen – ножі найвищого класу! З 1869 року і досі виробляються на фабриці Boker у місті Золінген, Німеччина.

На початку 80-х минулого століття знаменитий збройовий конструктор полковник армії США Рекс Еплгейт (Rex Applegate, 1914-1998 рр.) у тісній співпраці з Вільямом Евартом Фейрбейрном (William E. Fairbairn, 1885-1960) , який був покращеною версією знаменитого ножа Fairbairn-Sykes. Під час Другої Світової війни Еплгейт та Фейрбейрн спільними зусиллями проаналізували слабкі місця ножа Fairbairn-Sykes (напр. слабке вістря клинка, неможливість визначити положення клинка на дотик), результатом цієї роботи над помилками став ніж Applegate-Fairbairn. Компанія Boker випускає різноманітні варіації цього знаменитого ножа.

Спеціальна модифікація оригінального бойового ножа Applegate-Fairbairn, яка присвячена операції «Буря в пустелі» - у світлому камуфляжному забарвленні. Конструкція ножа залишилася без будь-яких змін, на гарду та гвинти рукояті нанесено захисне покриття чорного кольору. Колір рукояті змінено на пісочний. Для цієї моделі були створені нові піхви з пластику - кайдекс (з кріпленням Тек-Лок), пофарбовані в камуфляжні кольори для пустелі. На кожний ніж нанесено унікальний серійний номер.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 5
Длина клинка, мм
  • 150
Общая длина, мм
  • 272
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image