Ніж Boker Applegate-Fairbairn 5.5

Оставить отзыв Код:  360805425
Длина клинка, мм
  • 140

Ніж Boker Applegate-Fairbairn 5.5

Оставить отзыв Код:  360805425

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 213 оценок )

13 940

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Boker Manufaktur Solingen – ножі найвищого класу! З 1869 року і досі виробляються на фабриці Boker у місті Золінген, Німеччина.

На початку 80-х минулого століття знаменитий збройовий конструктор полковник армії США Рекс Еплгейт (Rex Applegate, 1914-1998 рр.) у тісній співпраці з Вільямом Евартом Фейрбейрном (William E. Fairbairn, 1885-1960) , який був покращеною версією знаменитого ножа Fairbairn-Sykes. Під час Другої Світової війни Еплгейт та Фейрбейрн спільними зусиллями проаналізували слабкі місця ножа Fairbairn-Sykes (напр. слабке вістря клинка, неможливість визначити положення клинка на дотик), результатом цієї роботи над помилками став ніж Applegate-Fairbairn. Компанія Boker випускає різноманітні варіації цього знаменитого ножа.

Модель Boker A-F 5.5 (Five-Five) є результатом співпраці фірми Boker та відомого дизайнера тактичних ножів Вільямом Харсі (William H. "Bill" Harsey). Ножі його роботи заслужили бездоганну репутацію у світі тактичних ножів. В даному випадку ми маємо справу з творчим доопрацюванням легендарного бойового ножа Appleгate-Fairbairn. Довжина ножа забезпечує ідеальний баланс між зручністю носіння та використання ножа у різних ситуаціях. Збільшена ширина та покращена геометрія двостороннього клинка підвищують його ріжучі властивості. Хвостовик, що виступає за межі рукояті, може використовуватися як інструмент для розбивання скла. Фрезерована рукоять складного профілю, виготовлена ​​з мікарти, забезпечує високу міцність конструкції та надійне утримання ножа навіть мокрою рукою.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 5
Длина клинка, мм
  • 140
Общая длина, мм
  • 270
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».