Ніж Cold Steel Micro Recon 1 Spear Point, 4034SS (27DS)

Код:  362259717
Длина клинка, мм
  • 50

Ніж Cold Steel Micro Recon 1 Spear Point, 4034SS (27DS)

Код:  362259717

Нет в наличии

1 948

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Детальний опис товару Ніж Cold Steel Micro Recon 1 Spear Point, 4034SS (27DS)

Карманный ніж Cold Steel Micro Recon 1 Spear Point - надійний і практичний аксесуар для щоденного носіння (EDC). Завдяки своїм компактним розмірам і легкій вазі всього 31 грам, він зручний для носіння в кишені або на ключниці. Ця модель має чорний колір, що додає йому стильності і витонченості.

Особливості і конструкція

Конструкція ножа складна, що дозволяє зручно транспортувати його і зберігати в складеному вигляді. Наявність отвору під темляк дозволяє ще більше розширити способи носіння.

Характеристики ножа

Довжина клинка становить 50 мм, а його товщина - 2.5 мм. Клінок має гладку режучу кромку та спеціальне покриття SW (Stonewash), яке забезпечує стійкість до подряпин і корозії. Виготовлений він з високоякісної нержавіючої сталі 4034SS, яка відрізняється надійністю і тривалим тертям. Твердість сталі складає 54-55 HRC.

Рукоятка ножа виготовлена з міцного матеріалу Griv-Ex, який гарантує надійний захват і зручність використання. Механізм осі ножа зроблений на шайбах, що забезпечує гладкість його розкриття й складання. Тип замка - Tri-Ad Lock, який забезпечує надійну фіксацію клинка в розкритому положенні.

На ніж надається гарантія від виробника тривалістю 3 місяці.

Виробник і країна виробництва

Ніж Cold Steel Micro Recon 1 Spear Point виготовлено компанією Cold Steel, зареєстрованою в США. Однак, виробництво здійснюється в Китаї, де забезпечується якість і дотримання усіх технологічних вимог.

Цей ніж не є холодною зброєю і не підлягає забороні на продаж на території України.

Застосування ножа

Благодаря своим компактным размерам и удобной гравировке на основе ручкі різноманітними операціями - від відкриття коробок і пакетів до побутових робіт і видалення невеликих предметів.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 2.5
Длина клинка, мм
  • 50
Дополнительные характеристики
  • отверстие под темляк
Общая длина, мм
  • 111
Вес, г
  • 31
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».