Ніж Cold Steel Crawford Model 1

Код:  363117174
Длина клинка, мм
  • 88.9

Ніж Cold Steel Crawford Model 1

Код:  363117174

Нет в наличии

2 440

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Для створення ножа Crawford Model 1 інженери компанії Cold Steel об'єдналися зі своїм давнім другом та дизайнером кастомних ножів Уесом Кроуфордом (Wes Crawford), та взявши за основу його ексклюзивну розробку, оптимізували її для масового користувача.

Клинок ножа Crawford Model 1 - типу Clip Point, з високими та прямими спусками. Ріжуча кромка звичайна, і, традиційно для ножів від Cold Steel, заточена до гостроти бритв. На рікассо клинка знаходяться два фліппери: перший, більше, відповідає за стандартний, якщо так можна висловитися, викид клинка, другий призначений для розкриття ножа в момент вилучення його з кишені. У розкритому стані два фліпери формують упори подібні до гарди, яка значно підвищує безпеку при роботах. Виготовлений меч з японської нержавіючої сталі 4034SS, яка характеризується зносостійкістю, гарною ударною в'язкістю, а також довго тримає заточування.

Контур рукояті свідчить про трепетне ставлення містера Кроуфорда зокрема і компанії Cold Steel загалом до ергономіки та зручності утримання ножа. Спинка рукоятки вигнута, що у комплексі з вираженими підпальцевими виїмками дозволяє назвати її анатомічно вивіреною. Особливо хочеться відзначити наверші. На відміну від більшості ножів, в яких вигин навершия упирається тільки в мізинець, Crawford Model 1 «кинжалоподібний» контур цього елемента дає додатковий упор в ребро долоні. Це зручно та безпечно як при звичайному, так і при зворотному хваті. Накладки з патентованого матеріалу Zy-Ex™ із спеціальними гумовими вставками, які на додаток до конструкційних особливостей майже повністю блокують можливість ковзання рукояті. Лайнер у цьому ножі один, виготовлений із сталі та служить основою для замку.

Замок Liner Lock з додатковим механізмом, який після розкриття ножа фіксує пластину, надійно запобігаючи зриву п'яти клинка.

Сталева кліпса надійно тримає ніж на поясі або в кишені, але, з задуму дизайнера, встановлюється тільки в одному положенні.

Ніж Crawford Model 1 компанія Cold Steel позиціонує як EDC, завдяки компактним розмірам, невеликій вазі, а також зручним та універсальним контурам клинка та рукояті.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 3.3
Длина клинка, мм
  • 88.9
Общая длина, мм
  • 212.7
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».