Ніж кукри XN-28 (мачете), силовий та надійний

1 відгук Код:  366598638
Матеріал клинка

Ніж кукри XN-28 (мачете), силовий та надійний

1 відгук Код:  366598638

Продавець:Feelin Aktsio

4.9/5  ( 45 оцінок )

1 700

1 190

Є в наявності

31

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Безсумнівно, що XN-28 є одним з найуспішніших та надійних кукрі

Особливу увагу хочеться звернути на те, що, на відміну від різного роду сувенірних виробів, це – повністю функціональна модель. Клинок виготовлений з відмінною ножовий нержавіючої сталі марки 440С і має товщину в обухові цілих 6.5 мм Рукоять має конструкцію "фуллтанг". Тобто – хвостовик клинка є елементом її конструкції по всій довжині. А значить – цей ніж по справжньому міцний і годиться для найважчих умов експлуатації.Це важливо хоча б тому, що однією з типових робіт для кхукри є рубка, з якої, завдяки формі клинка, вагою в добротні 460 грам і зміщеному вперед центру ваги, він впорається на відмінно. Зворотна ж кривизна леза надає XN-28 і прекрасну здатність до резу.

XN-28 – міцний, надійний ніж, цілком здатний служити в якості похідного. Він здатний підмінити і топірець, і мачете, і ніж для бушкрафта. Відмінно покаже він себе і при обробленні дичини (це взагалі одна з його споконвічних функцій).

Не варто забувати і про колекційної та подарункової цінності цього ножа. Все-таки це не просто ніж, це – кхукри. Для багатьох людей вже цей факт означає багато чого.

До того ж, знайти в наших краях справжній функціональний кхукри за такою ціною – велика удача

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Дерево
Піхви/чохол
  • Піхви
Вага, г
  • 460
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Віталій Майданик
    Відгук від покупця. Продавець: Feelin Aktsio

    Нормальнога качество сталюка, толщина позволяет не переживать о целостности складывается впечатление что металл не много "поведенный" (как после сильного нагрева металл скручивается), а за счёт не симетричных/зеркальных накладок это пытались исправить(скрыть?).

    Переваги:
    Толщина клинка, приятные на ощупь накладки.
    Недоліки:
    Обработка рукояти хромает явно - деревянная рукоять в "некоторых" местах меньше по габаритам чем металическая заготовка, не сточили металл. Без перчаток сразу ощущается переход в десятки°.

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».