Ніж кухонний Morakniv Classic 1891 Chef’s Knife

Матеріал клинка

Ніж кухонний Morakniv Classic 1891 Chef’s Knife

Продавець:Fish Bazar

4.2/5  ( 42 оцінок )

5 840

Замовлення вiд 1 шт

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Morakniv славиться своїми кухонними ножами ще з початку XVII століття. З тих пір дизайн ножів постійно удосконалюється, щоб поліпшити їх практичність, а також продуктивність в процесі використання.
Morakniv Classic Kitchen 1891 – оновлена лінійка класичних кухонних ножів, а також результат співпраці компанії з відомим шеф-кухарем Йоханом Юрескогом (Johan Jureskog). Серія поєднує класичний дизайн з використанням сучасних матеріалів та включає в себе 5 популярних ножів, що використовуються на кухні.
Клинки ножів Morakniv серії Classic Kitchen 1891 виконані з нержавіючої сталі Sandvik 14C28N, загартованої до 58 одиниць за шкалою Роквелла. Ця високоякісна сталь відрізняється чудовими різальними характеристиками, високою твердістю, гостротою різальної кромки і виключною корозійною стійкістю. Кожен клинок полірується, дотримуючись класичної традиції харчової промисловості, де полірування клинка - вимога в інструкціях з гігієни.
Рукояті ножів серії Classic Kitchen 1891 виготовлені з добірної деревини шведської берези, пофарбованої в темно-червоний колір. Металеві частини рукояті виконані з нержавіючої сталі. На тильній частині навершя нанесений логотип компанії Morakniv, що підтверджує оригінальність і якість продукції.

Morakniv Classic 1891 Chef's Knife - основний універсальний ніж для вашої кухні. Chef's Knife має масивний широкий клинок довжиною 220 мм, який оптимально підійде для нарізки м'яса і овочів. Інтегрований упор під палець і злегка закруглений наконечник забезпечать безпеку в процесі використання.

УВАГА! Для уникнення появи плям на поверхні клинка, рекомендуємо насухо протирати клинок після контакту з вологим середовищем. Тим не менш, поява плям є хімічною реакцією сталі та не є браком чи гарантійним випадком

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Дерево
Твердість клинка
  • 58
Колір
  • Бордовий
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».