Ніж Cold Steel Click-N-Cut Hunter (CS-40AL)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 64

Ніж Cold Steel Click-N-Cut Hunter (CS-40AL)

Продавець:Happy Day

4/5  ( 33 оцінок )

1 745

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компания Cold Steel решила довести универсальность одного из своих ножей до абсолюта и выпустила модель Click-N-Cut. Главной отличительной особенностью этого ножа являются три клинка самых разных профилей с обычной и серрейторной режущей кромкой. Замена производится очень просто – необходимо нажать на «коромысло», которое точно такое же, как и у замка Tri-Ad lock, потом аккуратно вынуть клинок из рукояти. После этого взять клинок, более подходящий для текущего задания, и так же аккуратно вставить в рукоять, после чего защелкнуть его «коромыслом». Компания Cold Steel славится своей изобретательностью и чувством юмора, поэтому создать нож-фикс, похожий на складной, вполне в их стиле. Клинки выкованы из японской нержавеющей стали 420J2, рукоятка з міцного ABS-пластику. Як і більшість утилітарних ножів від Cold Steel , модель Click-N-Cut має яскраво виражену підпальцеву виїмку. Довгі отвори, які в звичайному складаному ножі служили б для відкриття клинка, в цьому несуть швидше декоративну функцію.

Ніж поставляється з піхвами з Secure-Ex , в яких передбачено не тільки основне відділення для власне ножа, але і дві додаткові кишені для клинків. Ніжні кріпляться до пояса широкою кліпсою.

Один з клинків оснащений гаком для безпечного розтину черевної порожнини.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 64
Матеріал ручки
  • Пластик
Твердість клинка
  • 52-55 HRC
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».