Ніж складний Ganzo G611 зелений

Оставить отзыв Код:  373879074

Ніж складний Ganzo G611 зелений

Оставить отзыв Код:  373879074

Продавец:LHTR

4.5/5  ( 216 оценок )

368

Нет в наличии

Гарантия. 12 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Опис Ganzo G611 green:

Вдала розробка – туристичний ніж G611 green від компанії anzo. Лезо ножа виконана з нержавіючої сталі 42 0С і має захисне покриття антивідблиску. Завдяки високому вмісту вуглецю, 42 0с сталь після термічної обробки набуває високу твердість (58-60 HRC) і добре тримає заточення.

Рукоять ножа G611 green має зручну ергономічну форму і виконана з ударостійкого пластику зеленого кольору. Відмінною рисою моделі G611 green є наявність вбудованого в ручку свистка, який дозволяє подати попереджувальний сигнал під час непередбаченої ситуації або небезпеки. Також на рукояті розташований карабін, який дозволяє закріпити ніж G611 green на поясі або туристичному спорядженні. Замок Liner Lock надійно фіксує лезо (як у відкритому, так і в закритому положенні). Дана модель стане вашим незамінним помічником під час відпочинку на природі та в походах.

Характеристики

Тип замка
  • Liner lock
Цвет
  • Зеленый
Гарантия
  • 12 месяцев
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».